
“Invent a New Future Challenge” yarışmasına geri sayım başladı
3M’in düznlediği, global arenada üniversite öğrencileri arasında yapılacak olan “Invent a New Future Challenge” yarışması için başvurular başladı.
Yarışmanın Türkiye ayağının kazananları, 14 farklı ülkeden öğrencilerin yarışacağı büyük finale katılmak için 3M’in ABD’deki genel merkezine gidecekler. Daha sonar yarışmayı takip eden 6 ay boyunca Türkiye’deki 3M yöneticilerinden mentorluk alma hakkı kazanacaklar.
Yarışmanın Nisan ayında gerçekleşecek olan Türkiye ayağına katılmaya hak kazanacak öğrenciler bir vaka çalışmasını çözmeye çalışacak.
Vaka sunanlar arasından 3M jürisi tarafından seçilecek ilk iki öğrenci ise Temmuz ayında ABD’nin Minnesota eyaletindeki 3M Genel Merkezi’nde gerçekleşecek olan finallere katılmaya hak kazanacak.
Amerika, Kanada, Japonya, Meksika ve Brezilya dâhil, toplam 14 ülkeden gelecek finalistlerle birlikte yarışacak Türk finalistler, zorlu ama eğlenceli bir deneyimi yaşama şansını yakalayacaklar.