1 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Programı’nda geri sayım başladı
Haberler

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Programı’nda geri sayım başladı

Marketing Türkiye
26 Kasım 2020
2 dk okuma

Kale Grubu’nun sosyal girişimcileri teşvik etmeyi amaçladığı İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Programı, 4 Aralık’ta dijital ortamda gerçekleşecek.

Yaşadığımız COVID-19 salgını, bireylerin, toplumların ve ekonomilerin kırılganlıklarını ortaya çıkardı. Zaten iklim değişikliği, çevre kirliliği, yoksulluk, açlık, göçler gibi önemli sorunlarla baş etmek zorunda olan yaşlı dünyamız, pandeminin toplumsal eşitsizlikleri de artırması nedeniyle çok boyutlu bir krizle karşı karşıya kaldı. Bununla birlikte krize; dayanışma, iş birliği ve sorumluluğa dayalı güçlü yanıtlar verme ihtiyacı da her zamankinden daha önemli hale geldi. İşte bu noktada, ilk harekete geçen ve küresel sorunlara yenilikçi, kalıcı, etkili ve ezber bozan çözümler geliştirmeye odaklanan sosyal girişimciler, bir kez daha umutların yeşermesini sağlamayı başardı.

Sosyal Girişimcilik Ekosistemine Kale gibi Destek!

Daima sorundan değil, sorumluluktan beslenmeyi ilke edinen Kale Grubu, pandeminin de ötesinde, dünyanın karşı karşıya bulunduğu sorunların büyüklüğü karşısında kapsayıcı ve sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak için yeni iş modellerine, sosyal faydaya odaklanan ve sorunlara alternatif çözümler sunabilen girişimlere ihtiyaç olduğunun ayrımına bundan yıllar önce vardı. Yenilikçi fikir üretmek ve umudu yeşertmek için harekete geçmenin sorumluluğu olduğuna inanan Grup, vicdanlı, sorumlu, duyarlı, teknolojiyi iyilik için kullanan, daha adil bir dünya için çabalayan ve ‘değişim öncüleri’ olarak gördüğü sosyal girişimcileri sonuna kadar destekleme yönünde bir ödül programı kurguladı.

Kale Grubu’nun, 2016 yılında vefat eden kurucusu İbrahim Bodur’un anısını ve değerlerini yaşatmak adına, dünyanın ilk ve en geniş̧ sosyal girişimcilik platformu Ashoka Türkiye iş birliğinde başlatılan ödül programının bu yıl dördüncüsü düzenlenecek. Sosyal girişimcilik ekosistemini desteklemek ve yeni nesil sosyal girişimcileri teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen, Türkiye’nin gelecek vadeden sosyal girişimcilerinin ödüllendirildiği programın kazananları, 4 Aralık Cuma günü saat 15.00’te Kale Grubu YouTube kanalında açıklanacak.

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Çok Sayıda Başvuru

Programa bu yıl da gelen başvurular, herhangi bir konu sınırlaması olmaksızın, belli bir bölgede pilot uygulaması bulunan Erken Aşama ve geniş bir bölgede uygulaması bulunan İleri Aşama ile alanında bir ilke imza atarak kurumlar arasında geliştirilen projelerin kabul edildiği İş Birliği kategorisinde değerlendirildi. İlk üç yılda olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda başvuru alarak birçok sosyal girişimciye ulaşan İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Programı’nı kazanan her bir sosyal girişimci 50.000 TL’lik ödüle ve tohum heykeline kavuşacak.

Pandemi Özel Ödülü verilecek

İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Programı’nın bu yılki kazananları, 4 Aralık Cuma günü, pandemi şartları nedeniyle dijital ortamda ve herkese açık bir törende açıklanacak. Tüm dünyada paradigma değişimine yol açan pandemi, programa gelen başvurularda da etkisini gösterdi. Bu yıl başvurular arasında pandeminin getirdiği sorunlara çözüm bulmaya yönelik olanların sayısının çokluğu nedeniyle seçici kurul, ilk kez pandemi alanında özel bir ödül vermeyi kararlaştırdı.

Ödül törenini BURAYI tıklayarak Kale Grubu’nun YouTube hesabından izleyebilirsiniz…

1 Shein, Türkiye’de satışları geçici olarak durdurdu!
Shein, Türkiye’de satışları geçici olarak durdurdu!
2 2025'te YouTube'da en çok izlenen kanallar
2025’te YouTube’da en çok izlenen kanallar
3 Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
Anı yakaladığını sanan ama anın ne söylediğini hiç duymayan markalar
4 Jacquemus’nün ilk marka yüzü, büyükannesi Liline oldu
Jacquemus’nün ilk marka yüzü, büyükannesi Liline oldu
5 Meta’dan abonelik hamlesi: Instagram, Facebook ve WhatsApp için premium dönem
Meta’dan abonelik hamlesi: Instagram, Facebook ve WhatsApp için premium dönem
Güncel Haberler
Türkiye’de çalışanlar ince bir buz üstünde: Genel esenlik skoru 100 üzerinden 54,8!
Türkiye’de çalışanlar ince bir buz üstünde: Genel esenlik skoru 100 üzerinden 54,8!
Yapay zeka adaptasyonunda dünya haritası yeniden çiziliyor: Türkiye kaçıncı sırada?
Yapay zeka adaptasyonunda dünya haritası yeniden çiziliyor: Türkiye kaçıncı sırada?
İnsanlık artık “amaç”tan çok “araç”la uğraşıyor!
İnsanlık artık “amaç”tan çok “araç”la uğraşıyor!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Meta Platforms’ta yeniden yapılanma: Reality Labs’te işten çıkarmalar başladı
Haberler
Meta Platforms’ta yeniden yapılanma: Reality Labs’te işten çıkarmalar başladı
İrem Alimoğlu
3 hafta önce
Yapay zeka nedeniyle işten çıkarma yapan şirketler belli oldu!
Haberler
Yapay zeka nedeniyle işten çıkarma yapan şirketler belli oldu!
Sena Tufan
22 Aralık 2025
Nvidia, otonom araçlara muhakeme yeteneği kazandıran yapay zekayı tanıttı
Haberler
Nvidia, otonom araçlara muhakeme yeteneği kazandıran yapay zekayı tanıttı
İrem Alimoğlu
4 hafta önce
The TECH Summit'in ikinci gününde finans ve ticaretin yapay zekayla dönüşümü masaya yatırıldı
Haberler
The TECH Summit’in ikinci gününde finans ve ticaretin yapay zekayla dönüşümü masaya yatırıldı
İrem Alimoğlu
4 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.