30 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Henkel'de iki önemli atama
Haberler

Henkel’de iki önemli atama

Marketing Türkiye
13 Aralık 2017
2 dk okuma

Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Töre Birol, başarılı görev sürecinin ardından Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Orta Doğu Avrupa Satış ve Ülke Yönetimi Başkan Yardımcısı olarak atandı. Birol, yeni görevine 1 Ocak 2018 tarihi itibarıyla başlayacak.

1513090422_T__re_Birol

İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan ve Oxford Brookes Üniversitesi’nde MBA yapan Töre Birol; Koç Holding, BP ve Nielsen’de çeşitli pozisyonlarda görev aldıktan sonra, 2006 yılında Kategori Yöneticisi olarak Henkel kariyerine başladı. 2007 yılında Henkel’de Zincir Mağazalar Kanal Müdürü görevine getirildi. 2009’da Ticari Pazarlama & Kategori Yönetimi Yöneticiliği, 2011’de ise Henkel Baltıklar Genel Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2012 yılında Henkel Ukrayna Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak kariyerini sürdürdü. 2015 – 2017 yıllarında Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürü olarak önemli başarılara imza attı. İyi derecede İngilizce bilen, Almanca ve İtalyanca’ya da hakim olan Birol, bundan böyle Henkel’in Çamaşır ve Ev Bakım Orta Doğu Avrupa Satış ve Ülke Yönetimi Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

Türk Henkel’de Töre Birol’un görevini ise Güray Yıldız devraldı.

1513090412_G__ray_Y__ld__z

Töre Birol’dan boşalan Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürlüğü görevine Güray Yıldız getirildi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Güray Yıldız, 1997 yılında Gillette’te kariyerine başladı. 1999’da Henkel’e geçiş yaparak Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Zincir Mağaza Temsilcisi oldu. 1999 – 2006 yılları arasında Türk Henkel’de Satış, Ticari Pazarlama ve Kategori Yönetimi Bölümlerinde yöneticilik yaptı. Daha sonra bir yıl süre ile Viyana’da Henkel Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi’nde Uluslararası Marka Yöneticiliği görevinde bulundu. 2008 – 2010 yılları arasında Türkiye Geleneksel Kanal ve Saha Satış Yöneticisi pozisyonunda çalıştı. 2011’de ise Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Satış Direktörü oldu. 2014 yılından bu yana da Henkel Macaristan Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürlüğü görevini yürüten Yıldız, 1 Ocak 2018 itibarıyla Türk Henkel’de Çamaşır ve Ev Bakım Genel Müdürü olarak kariyerine devam edecek.

Çok iyi derecede İngilizce ve Almanca, başlangıç seviyesinde Macarca bilen, evli ve iki çocuk sahibi olan Güray Yıldız, yeni göreviyle ilgili olarak; “Yaklaşık 20 yıl önce satış temsilcisi olarak başladığım şirkete genel müdür olarak atanmak son derece gurur verici. Çamaşır ve Ev Bakım İş Birimi olarak son yıllarda ortaya çok başarılı sonuçlar koyduk. Şimdi de ekip olarak, bu sonuçları daha da geliştirmeyi ve Henkel’in global 2020 hedeflerine maksimum katkıyı sağlamayı amaçlayacağız. Öte yandan bu bağlamda, Henkel’in geleceğine Türkiye ve dünyada yön verebilecek daha fazla sayıda genç yeteneği yetiştireceğiz.” açıklamasında bulundu.

1 Türkiye'de yapay zeka hangi iç giyim, çorap ve plaj giyim markalarını öneriyor?
Türkiye’de yapay zeka hangi iç giyim, çorap ve plaj giyim markalarını öneriyor?
2 Organik atıştırmalık pazarının şifresi: Çocuk beğenecek, anne güvenecek
Organik atıştırmalık pazarının şifresi: Çocuk beğenecek, anne güvenecek
3 Zendaya, kırmızı halıya 35 dolarlık vintage tişörtle katıldı
Zendaya, kırmızı halıya 35 dolarlık vintage tişörtle katıldı
4 Markalar yanlış tribünde mi oturuyor?
Markalar yanlış tribünde mi oturuyor?
5 İçerik üreticiliğinden imparatorluğa: Forbes Top Creators listesini açıkladı
İçerik üreticiliğinden imparatorluğa: Forbes Top Creators listesini açıkladı
Güncel Haberler
Volkswagen krizinde yeni perde: Alman hükümeti devrede
Volkswagen krizinde yeni perde: Alman hükümeti devrede
WhatsApp'ta telefon numarası zorunluluğu kalkıyor
WhatsApp’ta telefon numarası zorunluluğu kalkıyor
Komedyen Deniz Göktaş hakkında soruşturma başlatıldı
Komedyen Deniz Göktaş hakkında soruşturma başlatıldı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Gıdada yeni rekabet alanı: “Sağlık ve Beslenme” segmenti tek başına 800 milyar dolar yaratacak
Haberler
Gıdada yeni rekabet alanı: “Sağlık ve Beslenme” segmenti tek başına 800 milyar dolar yaratacak
Marketing Türkiye
2 hafta önce
OMO, TFF Millî Takımlar Temizlik Sponsoru oldu
Haberler
OMO, TFF Millî Takımlar Temizlik Sponsoru oldu
Sena Tufan
3 hafta önce
Starbucks’tan ChatGPT hamlesi: Kahve siparişine yapay zeka dokunuşu
Haberler
Starbucks’tan ChatGPT hamlesi: Kahve siparişine yapay zeka dokunuşu
Marketing Türkiye
17 Nisan 2026
İngiltere'den radikal karar: 16 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
Haberler
İngiltere’den radikal karar: 16 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
Nafizcan Önder
2 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.