8 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Hazal Kaya ve Ali Atay Bepanthol Baby Lansmanı’nda ebeveynlik deneyimlerini paylaştı
Haberler

Hazal Kaya ve Ali Atay Bepanthol Baby Lansmanı’nda ebeveynlik deneyimlerini paylaştı

Marketing Türkiye
27 Şubat 2024
2 dk okuma

Sevilen çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın marka elçileri olduğu Bepanthol Baby’nin yeni ürün lansmanı, Boop Kuruçeşme’de özel bir etkinlikle kutlandı. 

Bepanthol Baby, Pişik Önleyici Merhem’in yanı sıra yeni ürünleri Nemlendirici Vücut Kremi ve Vücut Şampuanı’nın da yer aldığı yeni ürün ailesi için marka elçileri Hazal Kaya ve Ali Atay ev sahipliğinde Boop Kuruçeşme’de özel bir davet düzenledi. Kampanyanın reklam filmlerinde yer alan Hazal Kaya ve Ali Atay, ebeveynlik deneyimlerini samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte davetlilerle paylaştı. 

Hazal Kaya ve Ali Atay Bepanthol Baby Lansmanı’nda ebeveynlik deneyimlerini paylaştı

Hazal Kaya, “Ebeveyn olarak çok kıymetli olan bebeklik dönemindeki mutlu anları pişik gibi önlenebilecek huzursuzluklarla bölmek istemiyorsunuz. İlk bebeğimiz Fikret Ali’den kazandığımız ebeveynlik öğrenimlerini Leyla Süreyya’da uyguluyoruz. İkinci bebekte bu açıdan biraz daha şanslıyız. Pişik merhemi rutinimize artık yeni ürünlerle cilt bakımını da ekledik. Keyifle yer aldığımız bu kampanyayı bir o kadar keyifli bir etkinlikle kutladık” dedi. “Hep birlikte hem eğlenceli hem anlamlı bir kampanyaya imza attık.” diyen marka elçisi Ali Atay ise şunları söyledi: “Kendi ebeveynlik yolculuğumuzdan da kesitlerin yer aldığı reklam filmlerinde aslında her anne babanın karşılaştığı sorunları önlemek için kolay ve etkili çözümlerin var olduğunu gösterdik. Babaların bebek bakımında geri planda kalmaması gerektiğinin, eşit rol paylaşımın öneminin altını çizdik. Hatta reklam filminde Duman grubuna ait olan Elleri Ellerime şarkısını Hazal ile birlikte seslendirdik. Fikret Ali’nin hangi ara büyüdüğünü anlamamışken Leyla Süreyya ile yeniden deneyimlediğimiz bebeklik döneminin kıymetini, geçirilen zamanın değerini bugün çok keyifli bir etkinlikte konuştuk.”  

Bayer Türkiye Tüketici Sağlığı Pazarlama Direktörü Tuna Demiralp ise, “Pediatristlerin tercihi* Bepanthol Baby markamızla pişik bakımında sahip olduğumuz uzmanlığımızı, nemlendirici vücut kremi ve vücut şampuanı ürünlerimizle, bebek cilt bakımı alanına da taşıdık. Ürün ailemizi genişleterek bebek cilt bakımında daha fazla çözüm sunmaya başladık. Bu kampanyamızda hem güzel enerjileri hem de profesyonellikleriyle Hazal Kaya ve Ali Atay ile bir araya gelmekten çok mutluyuz.” dedi.  Lansmanda bebeklik dönemi cilt bakımıyla ilgili önemli ipuçları ve bilgiler aktaran Uzman Doktor Dicle Çelik ise, “Bebeklerde uyku düzeninin ve kalitesinin  onların gelişimlerine ve bağışıklık sistemlerine büyük katkısı var. Pişik ve ciltteki kuruluk nedeniyle huzursuzluk yaşayan bebeklerde büyüme hormonu salınımı azalabiliyor. Bu noktada bebeklerin cildine uygun pediatrik ürünler kullanılarak cilt bakımı yapılması oldukça mühim. Özellikle banyo sonrası rutinde bebeklerin cildine özel ürünlerinin kullanılması hem bebeğin cildinin nemlendirilmesi hem de bebekle ebeveynin vakit geçirmesi için önemli.” dedi. 

1 Yapay zeka beyaz yakanın “süper gücü”ne dönüşüyor
Yapay zeka beyaz yakanın “süper gücü”ne dönüşüyor
2 Savaşın gölgesinde iletişim: Pazarlama dünyası nasıl pozisyon almalı?
Savaşın gölgesinde iletişim: Pazarlama dünyası nasıl pozisyon almalı?
3 Şubat ayının en çok izlenen gazetecileri
Şubat ayının en çok izlenen gazetecileri
4 Ekonomiye pati değdi: Pet ürünleri pazarı büyüyor...
Ekonomiye pati değdi: Pet ürünleri pazarı büyüyor…
5 Yılın trendi: Topluluk yönetimi
Yılın trendi: Topluluk yönetimi
Güncel Haberler
Yılın en dikkat çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyaları...
Yılın en dikkat çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyaları…
Teknoloji şirketleri için öne çıkan 10 fırsat...
Teknoloji şirketleri için öne çıkan 10 fırsat…
İş dünyasında “pink-washing” alarmı: Söylem ve eylem uyuşmuyor
İş dünyasında “pink-washing” alarmı: Söylem ve eylem uyuşmuyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Finans sektöründe iletişimi yeniden tanımlamak...
Haberler
Finans sektöründe iletişimi yeniden tanımlamak…
Marketing Türkiye
7 Ocak 2026
Yargıtay’dan tüketici hukukunda emsal niteliğinde karar: Fatura sahibi olmayan fiili kullanıcı da “tüketici” sayılacak
Haberler
Yargıtay’dan tüketici hukukunda emsal niteliğinde karar: Fatura sahibi olmayan fiili kullanıcı da “tüketici” sayılacak
Sena Tufan
3 hafta önce
Hyundai fabrikalarında insansı robot dönemi başlıyor
Haberler
Hyundai fabrikalarında insansı robot dönemi başlıyor
Nafizcan Önder
6 Ocak 2026
İş dünyasının haftanın atamaları (21-27 Şubat)
Haberler
İş dünyasının haftanın atamaları (21-27 Şubat)
Nafizcan Önder
1 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.