18 Ekim Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
“Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı”nda yeni dönem başladı…
Haberler

“Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı”nda yeni dönem başladı…

Marketing Türkiye
29 Temmuz 2020
2 dk okuma

ZER A.Ş. tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen “Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı”nda ikinci dönem başladı. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının 12. maddesi olan “Sorumlu Tüketim ve Üretim” yaklaşımında tüm çözüm ortaklarıyla el ele vererek fikir ve iyi uygulama örnekleri oluşturmak, iş süreçlerini bu doğrultuda geliştirmek ve tüm çalışanlar nezdinde bu alandaki farkındalığı artırmak amacıyla başlatılan projenin ikinci döneminde başvurular 11 Eylül 2020 tarihine kadar yapılabilecek.

Programın yeni döneminin başladığını ZER A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Apak iş ortaklarına ve basına gönderdiği bir mektupla duyurdu. Apak’ın mektubunun satır başları şöyle:

“Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı”nda yeni dönem başladı…
ZER A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Apak
  • “Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı ile Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının 12. maddesi olan “Sorumlu Tüketim ve Üretim” yaklaşımında tüm çözüm ortaklarımızla el ele vererek fikir ve iyi uygulama örnekleri oluşturmayı, iş süreçlerimizi bu doğrultuda geliştirmeyi ve tüm çalışanlar nezdinde bu alandaki farkındalığı artırmayı amaçladık. Geçtiğimiz yıl sizlerin bildirdiği Y kuşağı temsilcileriniz ile Zer proje elçileri birlikte çalışarak geliştirilen fikir ve uygulama projelerinin programa dahil olmasını sağladılar. Seçici Kurul’un belirlediği altı projenin gelişimlerini takibe aldık. Bu yıl sonunda hedeflediği etkiye ulaşmayı başarabilen projeleri ödüllendireceğimizi de bu vesileyle hatırlatmak isterim.
  • Pandemi gündemi, Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı’nın taşıdığı amaç ve misyonun ne denli değerli olduğunu hepimize gösterdi. Sizlerle, bugün itibariyle programımızın yeni döneminin başladığı bilgisini paylaşmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.
  • Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı’nda yeni dönemde, pandemi sürecini de dikkate alarak odağımızı genişlettik. Çevrenin ve dünya kaynaklarının korunmasının yanı sıra yaşam biçiminin değiştirilmesi başlığı altında insan hayatını iyileştirecek sağlık, fizik, sosyal ve kişisel standartların artırılmasına yönelik projelerin de programa dahil olmasını sağladık.
  • Sizlerden gelecek yeni dönem proje başvurularını heyecanla beklerken, başvuru duyurusunun şirketiniz içerisinde yayılımına vereceğiniz destek ile özellikle bu konulara hassasiyet gösteren, fikir ve proje üreten genç çalışma arkadaşlarımıza daha iyi bir dünya idealine yaratıcı katkı sunma imkânı vereceğiz.
  • Başvurularınızı 11 Eylül 2020 tarihine kadar beklediğimizi belirterek, başvuru formu, program kapsamı ve değerlendirme bilgilerine programımızın web sitesinden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isterim.
  • Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı’nın pandemi sonrası daha iyiyi inşa etme sürecinde öncü bir adım olacağını umuyor ve desteğiniz için içten teşekkürlerimi sunuyorum.”
Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı Zer
1 Yapay zekanın geleceğinde yerini Al: Sınırlı kontenjanlı AI LAB eğitimleri için hemen kayıt ol! Eğitimler 24 Ekim'de başlıyor!
Yapay zekanın geleceğinde yerini Al: Sınırlı kontenjanlı AI LAB eğitimleri için hemen kayıt ol! Eğitimler 24 Ekim’de başlıyor!
2 İletişimde anlam ekonomisi: Görünür olmak mı, görülmeye değer olmak mı?
İletişimde anlam ekonomisi: Görünür olmak mı, görülmeye değer olmak mı?
3 Murat Ülker duyurdu: İstanbul’un ruhunu taşıyan yeni lezzet: “Ülker Çikolata İstanbul”un global lansmanı yapıldı
Murat Ülker duyurdu: İstanbul’un ruhunu taşıyan yeni lezzet: “Ülker Çikolata İstanbul”un global lansmanı yapıldı
4 Sosyal medyada alkollü içki paylaşımlarına Reklam Kurulu’ndan durdurma cezası
Sosyal medyada alkollü içki paylaşımlarına Reklam Kurulu’ndan durdurma cezası
5 IKEA cep telefonlarına da yatak yaptı!
IKEA cep telefonlarına da yatak yaptı!
Güncel Haberler
Ev dışı tüketimde içeceksiz sipariş ve lokanta tercihi öne çıkıyor
Ev dışı tüketimde içeceksiz sipariş ve lokanta tercihi öne çıkıyor
CEO’lar için belirsizlik yeni normal: Dönüşümün rotası yeniden çiziliyor
CEO’lar için belirsizlik yeni normal: Dönüşümün rotası yeniden çiziliyor
İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)
İş dünyasında haftanın atamaları (11-17 Ekim)
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Türk halkına göre Süper Lig’in şampiyonu şimdiden belli!
Haberler
Türk halkına göre Süper Lig’in şampiyonu şimdiden belli!
Marketing Türkiye
4 hafta önce
James Dyson, Berlin’de Dyson'ın 11 yeni teknolojisini tanıttı
Haberler
James Dyson, Berlin’de Dyson’ın 11 yeni teknolojisini tanıttı
İrem Alimoğlu
5 Eylül 2025
Reboom, influencer marketing sahnesine giriş yaptı
Haberler
Reboom, influencer marketing sahnesine giriş yaptı
Nafizcan Önder
2 hafta önce
İş dünyasında haftanın atamaları (4-10 Ekim)
Haberler
İş dünyasında haftanın atamaları (4-10 Ekim)
Nafizcan Önder
1 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.