7 Kasım Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Havas Türkiye’de büyük değişim!

Marketing Türkiye
17 Ocak 2013
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

Havas Grubu, Türkiye’deki yeni yapılanmasını açıkladı. Grup, Türkiye’de Havas çatısı altında bulunan 4 şirketi, Havas Türkiye İcra Kurulu koordinasyonunda yeniden yapılandırdı. Bu yapılanmanın yanı sıra, 1 Ocak 2013 tarihi itibariyle, Erol Batislam, Havas Worldwide İstanbul ajansının yönetimine getirildi. Havas Türkiye İcra Kurulu’nda Erol Batislam ile birlikte Project House’dan Sinan Günal ve Klan’dan Emin Örge yer aldı. Havas, İcra Kurulu yapılanması ile Türkiye’deki dört ajansının daha entegre hizmet üretmesi ve Grubu gelecek yıllarda daha büyük başarılara hazırlamayı amaçlıyor. 2 milyar USD üzerindeki gelirleriyle dünyanın en büyük reklam ve iletişim gruplarından birisi olan Havas, geçtiğimiz Eylül ayı sonunda EuroRSCG Worldwide ve EuroRSCG 4D ile birçok ülkedeki farklı markalara sahip tüm ajanslarını da Havas Worldwide çatısı altında birleştirerek önemli bir yenilenme geçirmişti. Buna paralel olarak Grubun Türkiye’deki ajanslarından Euro RSCG İstanbul, Havas Worldwide İstanbul, Euro RSCG 4D Istanbul ise Havas Engage Istanbul markalarıyla hizmet vermeye başlamışlardı.

 
Bu yenilenmenin de bir devamı olarak, Havas, markanın kendi ismini taşıyan ajansı Havas Worldwide Istanbul’u Erol Batislam’ın yönetimine teslim etti. Havas Worldwide Güney Avrupa Bölgesi CEO’su Juan Rocamora, Erol Batislam’ın, 20 yıllık reklam ve iletişim tecrübesinin yanı sıra birçok ulusal ve uluslararası marka ile çalışma deneyiminin Havas Worldwide Istanbul’un CEO’su olarak yeni bir güç ve ivme katacağını, bu sayede Türk reklam ve iletişim pazarının sunduğu önemli fırsatları daha fazla değerlendirmek istediklerini söyledi. Eş zamanlı olarak, Havas Türkiye İcra Kurulu’nun oluşumunu duyuran Grup, bu yeni yapılanmayla ülkedeki 4 ajansı (Havas Worldwide İstanbul, Klan, Havas Engage Istanbul ve Project House) arasındaki işbirliğini ve hizmet çeşitliliğini artırmak, iş geliştirme ve büyüme alanında daha etkin bir sinerjiyi yakalamak amacında olduğunu bildirdi. 
 
Yeni İcra Kurulu’nun Project House’dan Sinan Günal, Klan’dan Emin Örge ve Havas Worldwide Istanbul’dan Erol Batislam’dan oluşacağını duyuran Grup, Erol Batislam’ın aynı zamanda Grup ekseninde Strateji’den Sorumlu Yönetici olacağını da açıkladı. Havas Grubunun Türkiye’deki ilk yatırımları olan Havas Worldwide İstanbul, Klan ve Havas Engage’den oluşan Havas Worldwide Türkiye’nin CEO’su Levent Erden’in yılbaşı itibarı ile günlük operasyondan ayrılarak bu görevini bıraktığı; Gruptaki kurucu ortaklık statüsü ve mevcut hissedarlıklarının devam etmekte olduğu, deneyimlerini HavasWorldwide Güney Avrupa Bölgesi ve Havas Türkiye’de danışman olarak iş geliştirme alanlarında sürdüreceği ifade edildi.

 

1 Bankacılıkta "eski normaller" çöküyor: Tüketici artık masraf ve şube istemiyor
Bankacılıkta “eski normaller” çöküyor: Tüketici artık masraf ve şube istemiyor
2 Kozmetik perakendecilerinin yapay zeka karnesi açıklandı
Kozmetik perakendecilerinin yapay zeka karnesi açıklandı
3 THETECH 2026: Finansta inovasyonun yeni yüzü
THETECH 2026: Finansta inovasyonun yeni yüzü
4 Publicis ve WPP arasında açık mektup krizi
Publicis ve WPP arasında açık mektup krizi
5 İş dünyasında haftanın atamaları (27 Ekim - 6 Kasım)
İş dünyasında haftanın atamaları (27 Ekim – 6 Kasım)
Güncel Haberler
Bankacılıkta "eski normaller" çöküyor: Tüketici artık masraf ve şube istemiyor
Bankacılıkta “eski normaller” çöküyor: Tüketici artık masraf ve şube istemiyor
Kozmetik perakendecilerinin yapay zeka karnesi açıklandı
Kozmetik perakendecilerinin yapay zeka karnesi açıklandı
THETECH 2026: Finansta inovasyonun yeni yüzü
THETECH 2026: Finansta inovasyonun yeni yüzü
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Netflix, Amazon ve YouTube’dan spor yayınları için güç birliği
Haberler
Netflix, Amazon ve YouTube’dan spor yayınları için güç birliği
Nafizcan Önder
15 Eylül 2026
Türkiye'nin kahve haritası: Gelenek, gençlik ve değişen tüketim
Haberler
Türkiye’nin kahve haritası: Gelenek, gençlik ve değişen tüketim
Gülben Dikmen
30 Eylül 2026
BES şirketlerinin itibar karnesi: Zirvede hangi şirket var?
Haberler
BES şirketlerinin itibar karnesi: Zirvede hangi şirket var?
Sena Tufan
4 hafta önce
Viyana’dan Karacaoğlan’a: İş Sanat’ta yeni sezonun sesleri
Haberler
Viyana’dan Karacaoğlan’a: İş Sanat’ta yeni sezonun sesleri
Nafizcan Önder
2 Ekim 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.