10 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Gençler için “Umut Dolu Bir Zirve” başlıyor
Haberler

Gençler için “Umut Dolu Bir Zirve” başlıyor

Marketing Türkiye
28 Ekim 2019
3 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

“Youth Talks Türkiye” Zirvesi, gençleri ve geleceğin trendlerini odağına alarak, 7 Kasım, Perşembe günü, Kanyon Cinemaximum’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Umut Dolu Bir Zirve sloganıyla yola çıkan “Youth Talks Türkiye”, gençleri, teknolojiden sanata, finanstan eğlenceye, espor ve gaming’e kadar çeşitli alanlarda uzman ve önemli isimlerle bir araya getirecek. Zirve’nin sonunda ayrıca “Cool Markalar Ödül Töreni” düzenlenecek.

Marketing Türkiye, Deloitte Türkiye ve IOX içerik işbirliğiyle düzenlenen “Youth Talks Türkiye” Zirvesi, 7 Kasım’da Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşecek.

İş hayatına yeni başlayan gençlere, yeni mezunlara ve üniversitelerin son sınıflarında okuyan gençlere fırsatları göstermek ve onları geleceğe hazırlamak amacıyla yola çıkan Youth Talks Türkiye, “Umut Dolu Bir Gelecek” vaat ediyor.

Zirve’de gençler beş ayrı salonda paralel sunumlarla iş dünyasının liderleriyle bir araya gelerek vizyoner girişimcilerin ilham verici konuşmalarını dinleme fırsatı bulacak. Farklı salonlarda gün boyu konuşulacak ana başlıklar şöyle sıralanıyor: “Birlikte umut dolu bir gelecek”, “Trendlerle geleceği görmek”, “Girişken değil girişimci olmak”, “Kaygıları yıkıp kariyeri tasarlamak”, “Fırsatlar dünyası: espor ve gaming”.

Finanstan eğlenceye, teknolojiden sanata, espor ve gaming’e kadar pek çok ufuk açan sunum yapılacağı Zirvenin içeriği, trendlerin kendini gösterdiği alan ve sektörleri radarlayan 300 ayrı kaynaktan Marketing Türkiye ve IOX tarafından derlendi. Trendleri etkileyen ve trendler­den etkilenen 9 ana sektörün ele alınacağı etkinlikte sadece iş dünyasındaki trend­ler değil İK, sosyoloji, yaşam sitilleri gibi majör trendlerin yanı sıra günlük yaşamı etkileyen trendler de ele alınacak.

Zirve’de gençlerin katılım sağlayabileceği, farklı bakış açıları kazandıracak paneller, sürdürülebilir çözümler sunan workshoplar da yer alıyor.

Zirve’ye katılan gençler ayrıca, “Great Place to Work” unvanı alan Türkiye’nin önde gelen markalarının İK yöneticileriyle tanışma fırsatı bulacak ve kariyer hedeflerinde başarıya götürecek stratejileri dinleme olanağı yakalayacak.

Günümüzün en hızlı büyüyen sektörlerinden biri olan gaming ve espor da Youth Talks Türkiye’de tam günlük bir programla enine boyuna tartışılacak. Lenovo’nun sponsorluğunda Marketing Türkiye ve Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle oluşturulan sunumlarla espor ve gaming alanındaki fırsatlar Youth Talks Türkiye katılımcılarıyla paylaşılacak.

“Yılın Cool Markaları” ödüllerine kavuşacak

Zirve’nin sonunda Marketing Türkiye ve Roamler Türkiye iş birliğiyle “Cool Markalar Ödül Töreni” gerçekleştirilecek ve “Yılın Cool Markaları” ödüllerine kavuşacak.

Askıda “Umut dolu bir gelecek” var

Gençlerin geleceğe hazırlanmasına destek olmak isteyen birey ve markalar, Youth Talks Türkiye biletlerini alarak katılmak isteyen gençlere etkinliğe katılım imkanı sağlıyor. Askıda bilet hizmetiyle daha fazla gencin bu fırsatlardan faydalanabilmesi hedefleniyor.

Zirve için başvurular başladı

Etkinliğin destekçileri arasında Lenovo, P&G Türkiye, Burger King, Big Chefs, Deloitte FLO, CGV Mars Cinema Group, Türk Eğitim Vakfı (TEV), Yenibirlider Derneği, Sanset Gıda, Marketing Toys, Bahçeşehir Üniversitesi, Great Place to Work ve Karnaval Media Group yer alıyor. Vestel, Artı İletişim Yönetimi ve Tazefikir Reklam Ajansı de askıda bilet uygulamasıyla zirveyi destekleyen markalar arasında…

Gençler için “Umut Dolu Bir Zirve” başlıyorGençler için “Umut Dolu Bir Zirve” başlıyor

Gençler için “Umut Dolu Bir Zirve” başlıyor Gençler için “Umut Dolu Bir Zirve” başlıyor Gençler için “Umut Dolu Bir Zirve” başlıyor

 

Gelecek trendlerine dair ilham veren sunumların yer aldığı Youth Talks Türkiye’ye burayı tıklayarak ya da aşağıdaki formu doldurarak katılabilirsiniz.

1 OpenAI yeni modeli Astra’yı tanıttı: Saatler süren işler dakikalara iniyor
OpenAI yeni modeli Astra’yı tanıttı: Saatler süren işler dakikalara iniyor
2 IKEA, yanlış telaffuz edilen ürün isimlerini eğlenceli bir teste dönüştürdü
IKEA, yanlış telaffuz edilen ürün isimlerini eğlenceli bir teste dönüştürdü
3 Puma, Budist keşişlere koşu ayakkabısı giydirdi
Puma, Budist keşişlere koşu ayakkabısı giydirdi
4 Ağustos verileri açıklandı: Adana'da lahmacun fiyatları cep yakıyor!
Ağustos verileri açıklandı: Adana’da lahmacun fiyatları cep yakıyor!
5 Adidas’ın reklamı tepki çekti: Boykot çağrılarının ardından özür geldi
Adidas’ın reklamı tepki çekti: Boykot çağrılarının ardından özür geldi
Güncel Haberler
“Executive Dialogues” ile sektörler arası fikir köprüsü
“Executive Dialogues” ile sektörler arası fikir köprüsü
Markalar, katlanabilir iPhone sonrası Apple’ı diline doladı
Markalar, katlanabilir iPhone sonrası Apple’ı diline doladı
Şölen’den global büyüme hamlesi: Hedefte ABD ve Super Bowl var
Şölen’den global büyüme hamlesi: Hedefte ABD ve Super Bowl var
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Yapı Kredi "Yarınlara Kartopu" ile üç yılda 620 bin kullanıcıya ulaştı: "Amaç eğitimde fırsat eşitliği"
Sürdürülebilirlik
Yapı Kredi “Yarınlara Kartopu” ile üç yılda 620 bin kullanıcıya ulaştı: “Amaç eğitimde fırsat eşitliği”
Nafizcan Önder
8 Ağustos 2026
Heinz, Times Square’deki dev hot dog’un eksik sosunu tamamladı
Haberler
Heinz, Times Square’deki dev hot dog’un eksik sosunu tamamladı
Marketing Türkiye
10 Ağustos 2026
Bundle, kısa video ve podcast odaklı içerik platformu Origins'i kullanıma açtı
Haberler
Bundle, kısa video ve podcast odaklı içerik platformu Origins’i kullanıma açtı
Marketing Türkiye
29 Temmuz 2026
120 İngiliz milyonerden hükümete çağrı: "Bizi daha fazla vergilendirin"
Haberler
120 İngiliz milyonerden hükümete çağrı: “Bizi daha fazla vergilendirin”
Sena Tufan
24 Temmuz 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.