15 Mayıs Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Genç iletişimcilere altın tavsiyeler
Haberler

Genç iletişimcilere altın tavsiyeler

Marketing Türkiye
18 Ocak 2019
2 dk okuma

Mitsubishi Electric ve markanın iletişim danışmanlığı ajansı İnomist, General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halka İlişkiler ve Organizasyon Bölümü öğrencileriyle buluştu.

Mitsubishi Electric, dünyanın ve iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist ile birlikte genç iletişimcilerle buluştu. General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halka İlişkiler ve Organizasyon Bölümünde düzenlenen “Sektörün aktörleri, iletişimin püf noktaları” temalı seminerde, Mitsubishi Electric Türkiye Reklam ve Halkla İlişkiler Ekip Lideri Savaş Ceneviz ve İnomist İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanı Sibel Selvi Arslantürk konuşmacı olarak yer aldı. Kurumsal iletişim departmanları ve iletişim danışmanlığı ajanslarının hizmet kapsamı hakkında bilgi verirken örnek olaylar üzerinden deneyimlerini aktaran Ceneviz ve Arslantürk, öğrencilere iyi bir iletişim profesyoneli olma yolunda atılması gereken adımlar konusunda tavsiyelerde bulundular.

Kurumsal itibarı güçlendirirken sürdürülebilir ilişkiler kuruyoruz

Mitsubishi Electric Reklam ve Halkla İlişkiler Departmanı olarak, markanın Türkiye’deki bilinirliğinin arttırılması ve kurumsal itibarın güçlendirilmesi için gerekli iletişim stratejilerini belirlediklerini ve iletişim aktivitelerini yönettiklerini belirten Mitsubishi Electric Türkiye Reklam ve Halkla İlişkiler Ekip Lideri Savaş Ceneviz, sözlerine şöyle devam etti; “Medya ilişkileri, konu-gündem, sosyal medya ve etkinlik yönetimi, sponsorluk iletişimi, reklam kampanyaları, medya planlama ve kurum içi iletişim gibi birçok başlıktaki çalışmalarımızı belirlediğimiz iletişim stratejileri çerçevesinde hayata geçiriyoruz. Özellikle son dönemde dijital iletişim araçlarına büyük önem veriyoruz. Çünkü hızla dijitalleşen çağımızda başta genç nesil olmak üzere pek çoğumuz dünyadaki gelişmeleri dijital ortamlardan takip etmeyi tercih ediyoruz.”

Markaları hedef kitlesi ile buluşturuyoruz

İnomist İletişim Danışmanlığı Ajans Başkanı Sibel Selvi Arslantürk ise şu bilgileri aktardı; “İletişim danışmanlığı ajansları olarak en temel hedeflerimizi; kurumları en doğru ve etkin şekilde hedef kitlesiyle buluşturmak, marka bilinirliğini artırmak, marka değeri ve kurumsal itibarı geliştirmek, markaların sektöründe, kamuoyunda ve medyada referans kurum olmasına, iş hedeflerine ulaşmasına, rekabet gücünü artırmasına ve sonuç olarak sürdürülebilir marka olmasına katkı sağlamak olarak sıralayabiliriz. Bu kapsamda marka iletişiminden medya ilişkilerine, risk yönetimi ve kriz iletişimden pazarlama iletişimine, kurumsal sosyal sorumluluktan sponsorluk iletişimine, lider iletişiminden kurum içi iletişime, dijital pazarlamadan etkinlik yönetimine kadar geniş çaplı bir alanda hizmet veriyoruz.”

 

1 Şeytan Prada, Papa Nike giyer!
Şeytan Prada, Papa Nike giyer!
2 Tüketicinin kırmızı çizgileri!
Tüketicinin kırmızı çizgileri!
3 İş dünyasında haftanın atamaları (2-8 Mayıs)
İş dünyasında haftanın atamaları (2-8 Mayıs)
4 Araştırma: Sosyal medyanın zirvesindeki markalar belli oldu!
Araştırma: Sosyal medyanın zirvesindeki markalar belli oldu!
5 Tek afişte iki dünya: Markalar kuşak farkını nasıl mizaha dönüştürdü?
Tek afişte iki dünya: Markalar kuşak farkını nasıl mizaha dönüştürdü?
Güncel Haberler
SuperFresh’ten İtalya esintili yeni pizza: Pizza Napoliten
SuperFresh’ten İtalya esintili yeni pizza: Pizza Napoliten
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (8-15 Mayıs)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (8-15 Mayıs)
Otomotiv devi tarihinde ilk kez zarar açıkladı!
Otomotiv devi tarihinde ilk kez zarar açıkladı!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

“Şiddet Varsa Reklam Yok” çıkışı sosyal medyada ne kadar konuşuldu?
Haberler
“Şiddet Varsa Reklam Yok” çıkışı sosyal medyada ne kadar konuşuldu?
Nafizcan Önder
3 hafta önce
Honor’dan Apple’a göndermeli kampanya: 600 Pro reklamı tepki çekti
Haberler
Honor’dan Apple’a göndermeli kampanya: 600 Pro reklamı tepki çekti
Marketing Türkiye
4 hafta önce
Orzax ,SHINIQ ile dermokozmetik kategorisine giriş yaptı
Haberler
Orzax ,SHINIQ ile dermokozmetik kategorisine giriş yaptı
Advertorial
21 saat önce
Yapay zeka arşivlerde henüz insan emeğinin yerini alamadı
Haberler
Yapay zeka arşivlerde henüz insan emeğinin yerini alamadı
Marketing Türkiye
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.