30 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Fransızlarla dev işbirliği

Marketing Türkiye
26 Mayıs 2014
2 dk okuma

Türk Telekom ve Orange Business Services işbirliğinde imzalar atıldı. İşbirliği ile Türk şirketleri, dünyanın her yerinden iletişimlerini Türkiye’deki merkez ofislerindeymiş gibi yönetebilecek.

İletişim ve yakınsama teknoloji şirketi Türk Telekom, Fransız iletişim şirketi Orange Business Services’le dev bir işbirliği için el sıkıştı. Türk Telekom CEO’su Rami Aslan ve Orange Telecom Business CEO’su Thierry Bonhomme’ın katılımıyla Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilen basın toplantısında Türk Telekom, uluslararası alanda faaliyet gösteren Türk şirketlerine ‘Türk Telekom Global Kurumsal Ağ’ hizmetini sunacağını duyurdu. Yapılan iş ortaklığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, anlaşmayla birlikte Türk şirketlerine 220 ülke ve bölgede güvenli, hızlı, esnek bir özel sanal ağ imkanı sunacaklarını belirterek, “Bu hizmetle büyük kurumlar, KOBİ’ler ve kamu kuruluşları yurtdışı operasyonlarını güçlendirme, hizmet kalitesi ve çeşitliliğini artırma imkânı bulacak. Türk Telekom Global Kurumsal Ağ ile şirketler için artık her yer Türkiye olacak” dedi. Türk Telekom ile yaptıkları işbirliğinin Türk şirketlerinin küresel anlamda büyümesine katkıda bulunacağını belirten Orange Business Services CEO’su Thierry Bonhomme, “Türk Telekom ve Orange bu ortaklık ile güçlerini birleştirerek dünya çapında genişleyen Türk işletmelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak en iyi kurumsal ağı oluşturmayı hedefliyor. Kurumlara özel telekomünikasyon hizmetlerini geniş bir yelpaze üzerinden sağlamak için konumlandırılmış bu anlaşma Türkiye’de iş sektörünün yerel ve küresel anlamda büyümesine önemli katkılar sağlayacak” açıklamasını yaptı.

Dünyanın her yerinde Türkiye’deymiş gibi

Şirketler, yapılan anlaşma sonucunda hizmet verecek olan ‘Türk Telekom Global Kurumsal Ağ’ ile dünyanın her yerinden iletişimlerini Türkiye’deki merkez ofislerindeymiş gibi yönetebilecek. Yurtdışında ofisleri bulunan şirketler, ithalat ve ihracat yapan KOBİ’ler, yurtdışında elçilikleri ya da temsilcilikleri bulunan kamu kuruluşları ‘Türk Telekom Global Kurumsal Ağ’ sayesinde güvenli sanal özel ağ çözümüne kavuşmuş olacak. Bunun yanı sıra uluslararası şirketler de Türkiye ofisleriyle güvenli, hızlı, esnek bir özel sanal ağ deneyimi üzerinden iletişim sağlayabilecek. Türk şirketleri, Türk Telekom’un 220 ülke ve bölgede 16 binden fazla bağlantı merkezine sahip Orange ile yaptığı bu işbirliği sayesinde yurtdışındaki lokasyonları için özel sanal ağ kurma fırsatını yakalayacak. Yurtdışına yatırım yapmak isteyen KOBİ’ler dünyada geniş bir coğrafyada özel sanal ağ kurup ofislerine ölçeklenebilir bir erişim türüyle ulaşabilecek. Şirketler kendilerine özel hazırlanmış paketlerle yurtdışı operasyonlarını güçlendirip iş verimliliklerini artırırken, operasyonel masraflarını da azaltma şansına sahip olacak.

İhracatçı müşterilere anlatılacak

Marketing Türkiye’ye konuşan Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanı Mehmet Ali Akarca ise, işbirliği kapsamında yeni servisin tanıtımı için çeşitli planlarının olduğunu söyledi. Akarca, bu gibi ürünlerin tüm müşteriler tarafından kullanılmadığını bundan dolayı belli bir gruba yönelik tanıtım faaliyetlerinin olacağını söyleyerek, şöyle dedi: “Birebir yaptığımız seminerlerle, etkinliklerle yeni servisimizi müşterilerimize aktaracağız. Dijital olarak segmenti belli olan müşterilerimize bunları anlatıyoruz. Bu biraz daha ihracatla ilgisi olan firmaların ilgilendiği bir alan. Bu nedenle ihracatta faaliyet gösteren şirketlerimize yönelik çalışmalar planlıyoruz.”

1 Araştırma: Elektrikli mi yoksa hibrit mi almalı? Kararsızlar buraya!
Araştırma: Elektrikli mi yoksa hibrit mi almalı? Kararsızlar buraya!
2 ÖTV düzenlemesi Meclis'ten geçti: Hangi değişiklikler geliyor?
ÖTV düzenlemesi Meclis’ten geçti: Hangi değişiklikler geliyor?
3 Amazon’un mısır tarlasındaki AI üssü 1 milyon hane kadar elektrik tüketecek!
Amazon’un mısır tarlasındaki AI üssü 1 milyon hane kadar elektrik tüketecek!
4 Ünlüler sosyal medyada çaresiz: "Sussan olmuyor susmasan olmaz..."
Ünlüler sosyal medyada çaresiz: “Sussan olmuyor susmasan olmaz…”
5 Android kullanıcılarına kritik uyarı: Bankacılık uygulamaları tehlikede
Android kullanıcılarına kritik uyarı: Bankacılık uygulamaları tehlikede
Güncel Haberler
Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil...
Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil…
Çin'de yapay zeka yeşil sahaya indi: Robotlar 3’e 3 futbol maçı yaptı
Çin’de yapay zeka yeşil sahaya indi: Robotlar 3’e 3 futbol maçı yaptı
Japon bebek bezi markası GOO.N, ekonomik gerekçelerle Türkiye'den çekildi
Japon bebek bezi markası GOO.N, ekonomik gerekçelerle Türkiye’den çekildi
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Bağımsız sinemanın unicorn’u: MUBI
Haberler
Bağımsız sinemanın unicorn’u: MUBI
Nafizcan Önder
4 hafta önce
Markaların sosyal sorumlulukta "samimiyet" sınavı: Sosyal fayda mı, gösteriş mi?
Haberler
Markaların sosyal sorumlulukta “samimiyet” sınavı: Sosyal fayda mı, gösteriş mi?
İrem Alimoğlu
3 Mayıs 2025
Türkiye dijital reklamda Avrupa’nın zirvesine oynuyor!
Haberler
Türkiye dijital reklamda Avrupa’nın zirvesine oynuyor!
Nafizcan Önder
29 Mayıs 2025
Trump'ın TikTok stratejisi: ABD Başkanı satış süresini üçüncü kez uzatıyor
Haberler
Trump’ın TikTok stratejisi: ABD Başkanı satış süresini üçüncü kez uzatıyor
İrem Alimoğlu
2 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.