29 Mayıs Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Eurasia Shop Design Fuarı bir kez daha kapılarını açıyor

Marketing Türkiye
23 Şubat 2013
2 dk okuma

Bu yıl 28-31 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek Eurasia Shop Design Fuarı sektörün nabzını tutuyor. Türkiye’de satış kanalı pazarlama alanındaki son trendler ve uygulamaların yer alacağı fuarda, POPAI tarafından düzenlenecek ‘Satış Kanalında Pazarlama’ seminerleri Türkiye’nin önde gelen marka yöneticilerinden, satış kanalı yöneticilerine, araştırma şirketlerinden marka danışmanlarına kadar pek çok önemli ismi bir araya getiriyor.

 

 

POPAI OMA Ödülleri sahiplerini buluyor
POPAI Türkiye tarafından düzenlenen ve sektörün Oscar’ı olarak kabul edilen OMA Ödülleri bu yıl fuar kapsamında sahiplerini bulacak. Türkiye’de şimdiye dek sadece 2 kez verilen OMA Ödülleri’ni 2013 yılı itibariyle geleneksel haline getirmeyi amaçlayan POPAI Türkiye Başkanı Volkan Keskinoğlu’na göre, bu tip ödül mekanizmaları satış noktasındaki uygulamalarda yaratıcılığı teşvik etmesi açısından oldukça önemli. Keskinoğlu; ‘OMA Ödülleri’nin tüm pazarlama ve perakende sektörünün bu alandaki yaratıcılığın farkına varmalarını sağlayarak sektördeki beklentiyi üst düzeye taşımak açısından da çok büyük bir faydası var. Şu an Türkiye’deki üniversitelerde sadece satış noktasındaki uygulamalar için tasarımcı yetiştirmek üzere ayrı bir bölüm yok. Oysa yurt dışında bu durum çok farklı. Üniversitelerin sadece bu alan için eleman yetiştirmek üzere ayrı bölümleri mevcut. Tasarımcılar, mezun olduktan sonra tüm kariyerlerini bu alanda sürdürüyor. Böyle olunca da kategorideki yaratıcılık oldukça ileri bir düzeye taşınıyor. POPAI olarak bizim de amacımız OMA ödülleri ile satış kanalındaki yaratıcılığı ödüllendirmek, tasarımcıları, marka yöneticilerini ve perakendecileri bu alandaki yaratıcı uygulamalar konusunda bilinçlendirmek ve sektörün genel beklenti düzeyini yukarı taşımak.’ ifadelerine yer veriyor.

 

 

Marka yöneticileri ile öğrencileri buluşturan workshop
Eurasia Shop Design Fuarı’nı sadece tasarımları sergilemek için değil, bir endüstri yaratmak için de uygun bir başlangıç olarak gören Volkan Keskinoğlu, sektörün önemli isimleri ile öğrencileri bir araya getirmeyi hedefliyor. Profesyonel iş yaşamı öncesi işlerin nasıl ilerlediğini uygulamalı olarak göstermek için, fuarın ilk gününde düzenlenen ‘Yaratıcı Workshop’ta marka yöneticileri ile öğrenciler bir araya gelecek. Gerçek bir brief alarak çalışacak gruplar üç günün sonunda ortaya koydukları projeler ile yarışacaklar. Kazanan grup POPAI tarafından ödüllendirilecek.

1 Minik gardıroplarda büyük dönüşüm...
Minik gardıroplarda büyük dönüşüm…
2 İnsan “kıymet”leri
İnsan “kıymet”leri
3 Her beş evden birindeler: Robot süpürgede en çok hangi markalar satın alınıyor?
Her beş evden birindeler: Robot süpürgede en çok hangi markalar satın alınıyor?
4 2026'nın düğün trendleri belli oldu...
2026’nın düğün trendleri belli oldu…
5 Her 3 kişiden 1'i Kurban Bayramı’nda şehir dışına çıkmayı planlıyor
Her 3 kişiden 1’i Kurban Bayramı’nda şehir dışına çıkmayı planlıyor
Güncel Haberler
Satın almaya giden yol artık "yorumlardan" geçiyor...
Satın almaya giden yol artık “yorumlardan” geçiyor…
Hafıza yeterince okunabilir mi? Arşiv, yapay zeka ve anlam…
Hafıza yeterince okunabilir mi? Arşiv, yapay zeka ve anlam…
Her 5 çalışandan biri yapay zeka kullanımını işverenden gizliyor
Her 5 çalışandan biri yapay zeka kullanımını işverenden gizliyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Netflix, Trump'ın savaş tehdidini bildirime taşıdı: “Bu gece uzun olacak, önerilerimize kulak verin, eğlenceli bir gece geçirin”
Haberler
Netflix, Trump’ın savaş tehdidini bildirime taşıdı: “Bu gece uzun olacak, önerilerimize kulak verin, eğlenceli bir gece geçirin”
Marketing Türkiye
8 Nisan 2026
Nurçin Koçoğlu, kariyerine Beymen Group'ta devam ediyor
Haberler
Nurçin Koçoğlu, kariyerine Beymen Group’ta devam ediyor
Nafizcan Önder
3 Mart 2026
Oyunun yeni çağı: Dijitalleşme, kişiselleştirme ve sorumlu oyun...
Haberler
Oyunun yeni çağı: Dijitalleşme, kişiselleştirme ve sorumlu oyun…
Marketing Türkiye
4 Nisan 2026
Kutudan çıkan kriz: Dua Lipa, Samsung’a dava açtı
Haberler
Kutudan çıkan kriz: Dua Lipa, Samsung’a dava açtı
Nafizcan Önder
3 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.