15 Kasım Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
En iyi blogger'lar ödüllendirilecek!
Haberler

En iyi blogger’lar ödüllendirilecek!

Marketing Türkiye
9 Aralık 2014
2 dk okuma

Gelenekselleşen Bumerang Ödülleri’nin dördüncüsü 10 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Blogların “en”lerinin ödüllendirileceği 4. Bumerang Ödülleri’nde blog’lar, 7 farklı kategoride yarışacak. 

70 bine yakın sms oyu kullanılan halk oylamasının ardından, içlerinde Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, Marka Danışmanı Fatoş Karahasan ile Fatih Çekirge, Fikret Ercan, Bülent Mumay, İzzet Çapa, Pelin Özkan,Erdal Kaplanseren, Pucca, Melis Alphan, Ozan Doğulu, İsmail Hakkı Polat, Sina Afra, Onur Baştürk gibi gazeteci ve yazarların yer aldığı jüri, kısa listeye kalan blogları tek tek inceleyecek. Yapı Kredi Nuvo ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte, yarı finale kalan blogger’lar 10 Aralık Gecesi İKSV Salon’da düzenlenecek törende ödüllerine kavuşacak. Türkiye’nin önde gelen bloggerlarının hem ödüllendirileceği, hem de iyi içerik üretmeye dair önemli bilgiler edinecekleri organizasyon, gün boyu birbirinden önemli konuşmacıları da ağırlayacak.

Türkiye’nin ilk “Content Marketing” Konferansı 
Blog ödüllerinin sahiplerini bulacağı ödül töreni öncesi düzenlenecek Content Marketing Konferansı reklam, pazarlama ve medya dünyasından önemli isimleri bir araya getirecek. İçerikle pazarlamadan mobil pazarlamaya, günümüzün popüler konularının konuşulacağı konferans 10 Aralık Çarşamba günü InterContinental İstanbul Otel’de gerçekleşecek.

Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök, Google Türkiye Pazarlama Müdürü Özgür Kirazcı, Yapı Kredi Dijital Bankacılık Kanalları Direktörü Evren Şahin, Vodafone Mobil Pazarlama, Sadakat Programları ve İş Ortaklıkları Kıdemli Müdürü Emre Kanaat, Radikal Yayın Koordinatörü Ezgi Başaran gibi isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı konferansta 2015’in mobil trendleri, content marketing, dijital yayıncılık ve mobil CRM gibi konular konuşulacak.

“İyi İçerik Atölyesi”’nden blogger’lara özel tüyolar
Content Marketing Konferansı ile paralel oturumlarda gerçekleşecek “İyi İçerik Atölyesi” ise bu yıl da önemli konuşmacıları blogger’larla buluşturacak. Başarılı viral ve görsel içerik oluşturma, etkin Instagram kullanımı, internet haberciliği gibi pek çok ilgi çekici konu atölyede tartışılacak. Bunun yanı sıra önemli isimler, bloggerlıklıktan köşe yazarlığına ve girişimciliğe uzanan başarı hikayelerini katılımcılarla paylaşacak. 
10 Aralık Çarşamba InterContinental İstanbul’da düzenlenen Content Marketing Konferansı ve İyi İçerik Atölyesi’nin ardından blog dünyasının merakla beklediği ödüller, gece İKSV Salon’da gerçekleşecek törende sahiplerini bulacak.

1 The Tech Summit 2025: Yapay zeka ile güçlendirilmiş gelecek nasıl olacak?
The Tech Summit 2025: Yapay zeka ile güçlendirilmiş gelecek nasıl olacak?
2 Mavi yaka çalışan profili değişiyor: Üniversiteli oranı yükselişte
Mavi yaka çalışan profili değişiyor: Üniversiteli oranı yükselişte
3 Z kuşağı için "uzaktan çalışmak" yüksek maaştan daha değerli
Z kuşağı için “uzaktan çalışmak” yüksek maaştan daha değerli
4 Restoranlardan dijital platformlara rest: “Komisyon oranlarına çözüm bulunmazsa kendi platformumuzu kurarız!”
Restoranlardan dijital platformlara rest: “Komisyon oranlarına çözüm bulunmazsa kendi platformumuzu kurarız!”
5 Halk kütüphaneleri sessiz sedasız geri döndü!
Halk kütüphaneleri sessiz sedasız geri döndü!
Güncel Haberler
2026’da gündem "kültür bütçesi" olmalı!
2026’da gündem “kültür bütçesi” olmalı!
Gelişmeleri kaçırmanın dayanılmaz hafifliği: JOMO
Gelişmeleri kaçırmanın dayanılmaz hafifliği: JOMO
TVekstra, "Best Advertising Innovation Using HbbTV" ödülünü kazandı
TVekstra, “Best Advertising Innovation Using HbbTV” ödülünü kazandı
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Friends’in efsane kafesi Central Perk, Times Square’e taşındı
Haberler
Friends’in efsane kafesi Central Perk, Times Square’e taşındı
Sena Tufan
18 Eylül 2025
Banksy'nin yeni "adalet" eseri sarayda!
Haberler
Banksy’nin yeni “adalet” eseri sarayda!
Nafizcan Önder
8 Eylül 2025
TV’de kartlar yeniden dağıtılıyor!
Haberler
TV’de kartlar yeniden dağıtılıyor!
İrem Alimoğlu
3 hafta önce
Meta Connect 2025’te strateji net: Sürekli bağlılık dönemi başlıyor
Haberler
Meta Connect 2025’te strateji net: Sürekli bağlılık dönemi başlıyor
Nafizcan Önder
18 Eylül 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.