14 Ocak Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
ELLE BETTER yıldız isimleri bir araya getirmeye hazırlanıyor
Haberler

ELLE BETTER yıldız isimleri bir araya getirmeye hazırlanıyor

Marketing Türkiye
20 Nisan 2021
2 dk okuma

İlhamını kadınlardan alan ELLE dergisi, 22 Nisan’da ilk kez düzenlediği ELLE BETTER dijital etkinliği ile hayatımıza ilham veren, yaratıcı ve güçlü kadınları DELL Technologies Türkiye ana sponsorluğundaki farklı oturumlarda bir araya getiriyor.

Dünyanın 46 ülkesinde, her ay 25 milyon kadın sadece ELLE okuyor. Bu başarının en büyük sebebinin, 1945’de Fransa’da yayınlanmaya başlayan ELLE’in kadınları özgürleştirmesi, onları başkalarına özenmek yerine, kendilerini keşfetmeye yönlendirmesi olduğuna dair pek çok araştırma sonucu var.

ELLE Türkiye de aynı hedefle uzun yıllardır kadınların gücünden yola çıkan tüm projeleri destekleyip gündeme getirmeye devam ediyor. Pandeminin üçüncü ayında sorumluluğu omuzlarında taşıyarak mucize yaratan kadın doktor, hemşire, eczacı, temizlik görevlisi, kasiyer, kargo görevlisi ve çalışanları kapağına taşıyan dergi, son olarak geçtiğimiz Ekim sayısında kadın meselelerinin derinine indi ve sözü, başarıyı, adaleti, zaferi, elitliği hayatlarının merkezine koyan, her biri rol model kadınlara bıraktı. Sümeyye Boyacı Gülse Birsel, Bergüzar Korel, Eda Erdem, Seyhan Arman, Gaye Su Akyol ile dergiyi kadın hareketine adadı.

ELLE Türkiye, bu yıl ilk kez düzenlenecek ELLE BETTER dijital etkinliği ile üreten, ilham veren, cesur ve sıra dışı kadınları bu kez online platformda bir araya getiriyor. Kadınların empati gücünün, etkileşim yeteneğinin, sosyal farkındalığının, liderlik becerilerinin ve anaç ruhunun dünyayı nasıl daha iyileştirdiği ile ilgili deneyimlerini paylaşacak değerli isimler, 22 Nisan tarihinde tüm gün boyunca DELL Technologies Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleşecek ELLE BETTER’da buluşacak.

  • ELLE BETTER yıldız isimleri bir araya getirmeye hazırlanıyor

Denizyıldızı Etkisi, Empatinin Gücü, Mavi Gezegeni Düşünmek, Dijital Kürasyon, Ateş Böceği Hikayeleri, ELLE 1+1: Stil Oyunu, She’s Mercedes, Kendini Keşfetmek ve Aynadaki Ben isimli dokuz farklı oturumda hikayelerini aktaracak değerli konuklar arasında oyuncu Aybüke Pusat, oyuncu Eda Ece, moda tasarımcısı Mehtap Elaidi, girişimci ve iş insanı Gamze Cizreli, kariyerini değiştirip kendi markasını kuran Ece Şirin,  aradığı ürünü bulamayınca ilgi alanını ve eğitimini birleştirerek kendi marka hikayesini yazan Aslı Şen, dijital dünyada beğenilerek takip edilen influencer’lar Rachel Araz Kiresepi ve Yasemin Öğün, sosyolog, yazar ve sosyal girişimci Deniz Bağrıaçık gibi başarılarıyla ilham verecek isimler var.

DELL Technologies Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenecek ELLE BETTER dijital kadın buluşmasının oturum sponsorları She’s Mercedes platformu ve Migros Kadın Akademisi, destek sponsorları ise Hepsiburada ve Trump AVM. M.A.C sponsorluğunda M.A.C. Türkiye Eğitim Müdürü Hatice Özcan ile gerçekleşecek Trend Makyaj Uygulaması ile katılımcılar keyifli bir deneyime ortaklık edecek. Katılım ücretsiz ve herkese açık; programı canlı olarak izleyebilmek için ELLE BETTER web sitesi üzerinden kayıt olmak yeterli.

DELL Technologies Türkiye ELLE BETTER ELLE Türkiye
1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 Lahmacun Endeksi'nden Aralık karnesi: Zam hızı, TÜFE'yi solladı...
Lahmacun Endeksi’nden Aralık karnesi: Zam hızı, TÜFE’yi solladı…
3 YouTube’da Aralık ayının en çok izlenen gazetecileri: Kadın gazeteciler zirvede!
YouTube’da Aralık ayının en çok izlenen gazetecileri: Kadın gazeteciler zirvede!
4 LinkedIn’e göre 2026’nın en hızlı yükselen meslekleri
LinkedIn’e göre 2026’nın en hızlı yükselen meslekleri
5 Yeni yıl, yeni rekabet: İşte, sosyal medyanın zirvesindeki markalar...
Yeni yıl, yeni rekabet: İşte, sosyal medyanın zirvesindeki markalar…
Güncel Haberler
Meta Platforms’ta yeniden yapılanma: Reality Labs’te işten çıkarmalar başladı
Meta Platforms’ta yeniden yapılanma: Reality Labs’te işten çıkarmalar başladı
Cem Geyik: "Şeffaflık ve etik iş yapısı olmadan sürdürülebilirlik mümkün değil"
Cem Geyik: “Şeffaflık ve etik iş yapısı olmadan sürdürülebilirlik mümkün değil”
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci başladı!
“Yılın İnovatif Ürünleri” araştırması için başvuru süreci başladı!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Markalar “AI slop” ve "dijital yorgunluk" çağında çareyi deneyimsel pazarlamada arıyor
Haberler
Markalar “AI slop” ve “dijital yorgunluk” çağında çareyi deneyimsel pazarlamada arıyor
İrem Alimoğlu
14 Aralık 2025
CEO'lara göre jeopolitik ve ekonomik belirsizlik bir yıldan daha uzun süre devam edecek
Haberler
CEO’lara göre jeopolitik ve ekonomik belirsizlik bir yıldan daha uzun süre devam edecek
Sena Tufan
21 Kasım 2025
Yandex Türkiye, yapay zeka destekli 2025 yılı verilerini açıkladı: Yüzde 75 arama artışı, 43,8 milyar km yolculuk...
Haberler
Yandex Türkiye, yapay zeka destekli 2025 yılı verilerini açıkladı: Yüzde 75 arama artışı, 43,8 milyar km yolculuk…
Sena Tufan
10 Aralık 2025
Ayın öne çıkan global kampanyaları (Ekim 2025)
Haberler
Ayın öne çıkan global kampanyaları (Ekim 2025)
Sena Tufan
1 Kasım 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.