5 Nisan Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Domino's’tan sosyal medyada yükselen eleştirilere Marketing Türkiye’ye özel açıklama geldi: “Tüketicilerin fiyatlandırma açıklamalarımızı yanlış anlamış olmaları bizleri üzmüştür...”
Haberler

Domino’s’tan sosyal medyada yükselen eleştirilere Marketing Türkiye’ye özel açıklama geldi: “Tüketicilerin fiyatlandırma açıklamalarımızı yanlış anlamış olmaları bizleri üzmüştür…”

Ferruh Altun
25 Mayıs 2020
2 dk okuma

“Ürünlerine yüzde 100’e varan oranlarda zam yaptığı” iddiasıyla Twitter’da eleştirilerin hedefi olan ve TT listesine giren Domino’s, tepkilere Marketing Türkiye’ye özel olarak yaptığı açıklamayla yanıt verdi. Domino’s’un acıkmasını noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.
İşte o açıklama:

Domino’s // Marketing Türkiye – Ferruh Altun için açıklama

25.05.2020, İstanbul

Sayın Ferruh Altun,

Domino’s olarak, sosyal medyada yer alan, fiyat politikamız ve müşteri memnuniyeti yaklaşımımızla hiçbir ilgisi olmayan paylaşımlar nedeniyle büyük üzüntü duymaktayız.

Salgın sürecinin başından itibaren müşterilerimiz ve halkımız için tüm imkanlarımızı seferber ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. İçinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde birçok işletme faaliyetlerini durdururken, “Mahallenizin Pizzacısı” Domino’s olarak hizmetlerimizi kesintisiz sunmaya ve halkımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz.

Bu dönemde Temassız Teslimat hizmetinin öncülüğünü üstlenerek güçlendirilmiş sağlık ve hijyen tedbirleriyle evlerinde kalan tüketicilerimizin lezzetlerimize kolaylık ve sağlıkla ulaşabilmelerini sağladık. Salgınla mücadelede ön saflarda yer alan fedakâr sağlık çalışanlarımızı unutmayarak lezzetlerimizi ücretsiz olarak kendilerine ulaştırdık. Yanı sıra Yemeksepeti ile güçlerimizi birleştirerek gerçekleştirdiğimiz sağlık çalışanlarına pizza desteğimizle, 49 şehirde, 131 hastanede, 152 bin moral pizzası desteği sağlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Tedarikçilerimiz ve iş ortaklarımızla bir araya gelerek Domino’s lezzetlerinde çok cazip indirimler yaptık ve lezzetlerimizi en uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırdık.

Sosyal medyada sözü geçen ürün liste fiyatlarımızda, 10 Şubat 2020 tarihinden bu yana hiçbir değişikliğe gitmediğimizi bilmenizi isteriz. Domino’s ailesi olarak tam bir seferberlik ruhuyla çalışmalarımızı sürdürürken, tüketicilerin fiyatlandırma açıklamalarımızı yanlış anlamış olmaları bizleri üzmüştür. Ücretlendirme politikamız konusunda müşterilerimizin kafasında herhangi bir soru işareti yaratmamak ve gelecekte benzer bir yanlış anlamaya yol açmamak adına, önümüzdeki dönemde bu konuya ayrı bir hassasiyet göstereceğimizi belirtmek isteriz.

Önümüzdeki süreçte de, güven ve sağlıkla beslenmeye özen gösteren tüketicilerimizin yanında olmaya ve salgından önemli ölçüde etkilenen ekonomimize katkı sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

Domino’s Türkiye

Domino's’tan sosyal medyada yükselen eleştirilere Marketing Türkiye’ye özel açıklama geldi: “Tüketicilerin fiyatlandırma açıklamalarımızı yanlış anlamış olmaları bizleri üzmüştür...”

1 Brandverse Awards başvuruları 14 Nisan'da sona eriyor!
Brandverse Awards başvuruları 14 Nisan’da sona eriyor!
2 İtalya’dan Polonya’ya giden 12 ton KitKat çalındı! Nestlé'den açıklama geldi
İtalya’dan Polonya’ya giden 12 ton KitKat çalındı! Nestlé’den açıklama geldi
3 “Shaq diye 5G”: Turkcell reklamında sürpriz yıldız Shaquille O'Neal
“Shaq diye 5G”: Turkcell reklamında sürpriz yıldız Shaquille O’Neal
4 12 ton KitKat çalındı, markalar fırsatı kaçırmadı!
12 ton KitKat çalındı, markalar fırsatı kaçırmadı!
5 Boyner'den perakende sektörüne yeni soluk: COMMUNITÉ
Boyner’den perakende sektörüne yeni soluk: COMMUNITÉ
Güncel Haberler
"Hayalet Ağlar" görünmeyeni nasıl görünür kıldı?
“Hayalet Ağlar” görünmeyeni nasıl görünür kıldı?
Stanford araştırması: Yapay zekanın “yalakalığı” insanlara zarar veriyor!
Stanford araştırması: Yapay zekanın “yalakalığı” insanlara zarar veriyor!
“Sofrada yapay zekaya yer açın”
“Sofrada yapay zekaya yer açın”
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Türk halkı parasını nasıl değerlendiriyor?
Haberler
Türk halkı parasını nasıl değerlendiriyor?
Sena Tufan
28 Şubat 2026
İş dünyasında “pink-washing” alarmı: Söylem ve eylem uyuşmuyor
Haberler
İş dünyasında “pink-washing” alarmı: Söylem ve eylem uyuşmuyor
Sena Tufan
4 hafta önce
Meta'dan giyilebilir teknolojide yeni hamle: Yapay zeka destekli akıllı saat geliyor
Haberler
Meta’dan giyilebilir teknolojide yeni hamle: Yapay zeka destekli akıllı saat geliyor
Marketing Türkiye
19 Şubat 2026
Coca-Cola'dan cam sneaker!
Haberler
Coca-Cola’dan cam sneaker!
Sena Tufan
7 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.