27 Şubat Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Domino's’tan sosyal medyada yükselen eleştirilere Marketing Türkiye’ye özel açıklama geldi: “Tüketicilerin fiyatlandırma açıklamalarımızı yanlış anlamış olmaları bizleri üzmüştür...”
Haberler

Domino’s’tan sosyal medyada yükselen eleştirilere Marketing Türkiye’ye özel açıklama geldi: “Tüketicilerin fiyatlandırma açıklamalarımızı yanlış anlamış olmaları bizleri üzmüştür…”

Ferruh Altun
25 Mayıs 2020
2 dk okuma

“Ürünlerine yüzde 100’e varan oranlarda zam yaptığı” iddiasıyla Twitter’da eleştirilerin hedefi olan ve TT listesine giren Domino’s, tepkilere Marketing Türkiye’ye özel olarak yaptığı açıklamayla yanıt verdi. Domino’s’un acıkmasını noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz.
İşte o açıklama:

Domino’s // Marketing Türkiye – Ferruh Altun için açıklama

25.05.2020, İstanbul

Sayın Ferruh Altun,

Domino’s olarak, sosyal medyada yer alan, fiyat politikamız ve müşteri memnuniyeti yaklaşımımızla hiçbir ilgisi olmayan paylaşımlar nedeniyle büyük üzüntü duymaktayız.

Salgın sürecinin başından itibaren müşterilerimiz ve halkımız için tüm imkanlarımızı seferber ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. İçinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde birçok işletme faaliyetlerini durdururken, “Mahallenizin Pizzacısı” Domino’s olarak hizmetlerimizi kesintisiz sunmaya ve halkımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz.

Bu dönemde Temassız Teslimat hizmetinin öncülüğünü üstlenerek güçlendirilmiş sağlık ve hijyen tedbirleriyle evlerinde kalan tüketicilerimizin lezzetlerimize kolaylık ve sağlıkla ulaşabilmelerini sağladık. Salgınla mücadelede ön saflarda yer alan fedakâr sağlık çalışanlarımızı unutmayarak lezzetlerimizi ücretsiz olarak kendilerine ulaştırdık. Yanı sıra Yemeksepeti ile güçlerimizi birleştirerek gerçekleştirdiğimiz sağlık çalışanlarına pizza desteğimizle, 49 şehirde, 131 hastanede, 152 bin moral pizzası desteği sağlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Tedarikçilerimiz ve iş ortaklarımızla bir araya gelerek Domino’s lezzetlerinde çok cazip indirimler yaptık ve lezzetlerimizi en uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırdık.

Sosyal medyada sözü geçen ürün liste fiyatlarımızda, 10 Şubat 2020 tarihinden bu yana hiçbir değişikliğe gitmediğimizi bilmenizi isteriz. Domino’s ailesi olarak tam bir seferberlik ruhuyla çalışmalarımızı sürdürürken, tüketicilerin fiyatlandırma açıklamalarımızı yanlış anlamış olmaları bizleri üzmüştür. Ücretlendirme politikamız konusunda müşterilerimizin kafasında herhangi bir soru işareti yaratmamak ve gelecekte benzer bir yanlış anlamaya yol açmamak adına, önümüzdeki dönemde bu konuya ayrı bir hassasiyet göstereceğimizi belirtmek isteriz.

Önümüzdeki süreçte de, güven ve sağlıkla beslenmeye özen gösteren tüketicilerimizin yanında olmaya ve salgından önemli ölçüde etkilenen ekonomimize katkı sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

Domino’s Türkiye

Domino's’tan sosyal medyada yükselen eleştirilere Marketing Türkiye’ye özel açıklama geldi: “Tüketicilerin fiyatlandırma açıklamalarımızı yanlış anlamış olmaları bizleri üzmüştür...”

1 Türkiye'de çalışanların zam gerçekliği değişiyor: "Motivasyon değil, dayanma eşiği"
Türkiye’de çalışanların zam gerçekliği değişiyor: “Motivasyon değil, dayanma eşiği”
2 Taraftarlar "futbol 90 dakikaya sığmıyor" diyor
Taraftarlar “futbol 90 dakikaya sığmıyor” diyor
3 Ramazan’da pazarlamanın yeni kodları...
Ramazan’da pazarlamanın yeni kodları…
4 Makro karamsarlık karşısında seçici iyimserlik
Makro karamsarlık karşısında seçici iyimserlik
5 Apple’dan uygun fiyatlı iPhone ve MacBook hamlesi
Apple’dan uygun fiyatlı iPhone ve MacBook hamlesi
Güncel Haberler
Kadınların görünmeyen emeği şehrin ortasında görünür oluyor: "Yük Olmasın"
Kadınların görünmeyen emeği şehrin ortasında görünür oluyor: “Yük Olmasın”
Ünlü Kore cilt bakım markası Nacific, Türkiye pazarına giriş yaptı
Ünlü Kore cilt bakım markası Nacific, Türkiye pazarına giriş yaptı
İş dünyasının haftanın atamaları (21-27 Şubat)
İş dünyasının haftanın atamaları (21-27 Şubat)
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Yapay zeka nedeniyle işten çıkarma yapan şirketler belli oldu!
Haberler
Yapay zeka nedeniyle işten çıkarma yapan şirketler belli oldu!
Sena Tufan
22 Aralık 2025
adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
Haberler
adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
Nafizcan Önder
25 Aralık 2025
Reklam dünyasına yeni oyuncu: Wild İstanbul
Haberler
Reklam dünyasına yeni oyuncu: Wild İstanbul
Nafizcan Önder
21 Ocak 2026
Fraksiyonel CMO’lar çağı başlıyor!
Haberler
Fraksiyonel CMO’lar çağı başlıyor!
Sena Tufan
10 Aralık 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.