9 Nisan Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Cihan Seyithanoğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu
Haberler

Cihan Seyithanoğlu, Workinton’un yeni CEO’su oldu

Marketing Türkiye
28 Aralık 2018
1 dk okuma

Yeni nesil çalışma biçimi olarak tanımlanan coworking kavramını Türkiye’deki iş hayatına entegre eden Workinton’un yeni CEO’su Cihan Seyithanoğlu oldu. Seyithanoğlu; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Katar’daki 16 şubesinde, 15 binden fazla kurumsal ve bireysel şirkete ofis hizmeti sunan Workinton’da, 20 Aralık tarihinde göreve başladı.

Kurumsal ve bireysel ofis ihtiyacına esnek çözümler üreten Workinton’un CEO’luğuna Cihan Seyithanoğlu atandı. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden 2004 yılında mezun olan Cihan Seyithanoğlu, Londra’daki Henley Management College’da İşletme Sertifika programını tamamladı. Profesyonel hayatına 2004 yılında Danimarka’lı Tekstil devi Bestseller Jack&Jones markasının İş Geliştirme departmanında başlayan Seyithanoğlu, çok kısa bir süre sonra şirketin Çin ve Danimarka’daki organizasyonlarında da başarılı işlere imza attı. 2008-2010 yılları arasında yine Bestseller’da Perakende Direktörü olarak görev yapan Seyithanoğlu, şirket ekiplerini ve operasyonlarını pazar dinamiklerine göre başarıyla yeniden düzenledi. Net satışlar ve kârlılıkta sağladığı olağanüstü iyileşmenin ardından terfi ederek 2010 yılında şirketin Türkiye Ülke Müdürü pozisyonuna yükseldi. Ülke Müdürlüğü görevi sırasında firmayı hızlı büyüyen çok markalı toptan ve perakende satış şirketi olarak yeniden düzenledi.

2012 yılında Koton’un Turkven ile ortaklığı sonrasında, dönüşümü yönetmek üzere Perakende Direktörü olarak göreve başladı.

Cihan Seyithanoğlu, G-Star Raw Türkiye’de Ülke müdürü göreviyle ülke organizasyonunun kurulması, markanın relansmanı ve iş modelinin değiştirilmesi; Tommy Hilfiger ve Calvin Klein’da Perakende Direktörlüğü pozisyonuyla markanın tüm mağaza ve franchise operasyonlarının yönetimi, markanın iş modelinin yeniden kurgulanması gibi önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Online alışveriş sitesi Lidyana.com’un CEO’su ve ortağı olarak markanın genişleme stratejisini oluşturdu.

Yeni nesil çalışma biçimi coworking kavramını Türkiye’deki iş hayatına entegre eden Workinton’un CEO’su olarak atanan Cihan Seyithanoğlu, perakende sektöründe edindiği satış, pazarlama ve organizasyonel deneyimini yenilikçi yönetim anlayışıyla birleştirerek Workinton’ın gelişimi için kullanmak üzere 20 Aralık 2018 tarihinde göreve başladı.

1 Lahmacun Endeksi açıklandı: En ucuz lahmacun hangi şehirde?
Lahmacun Endeksi açıklandı: En ucuz lahmacun hangi şehirde?
2 Anadolu Grubu, Mercan Rakı'yı satın alıyor...
Anadolu Grubu, Mercan Rakı’yı satın alıyor…
3 Türkiye’nin Zihin Haritası: Umut ve yorgunluk bir arada
Türkiye’nin Zihin Haritası: Umut ve yorgunluk bir arada
4 Medyada yapay zeka alarmı: Verimliliği artırırken güveni azaltıyor!
Medyada yapay zeka alarmı: Verimliliği artırırken güveni azaltıyor!
5 İş dünyasında haftanın atamaları (28 Mart - 3 Nisan)
İş dünyasında haftanın atamaları (28 Mart – 3 Nisan)
Güncel Haberler
Yapay zeka çağında marka güvenliği
Yapay zeka çağında marka güvenliği
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (3-9 Nisan)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (3-9 Nisan)
“Yapay zeka ile viral olmak”
“Yapay zeka ile viral olmak”
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Watsons 185. yılında büyümeye odaklandı: 490 milyon dolarlık yatırım planlıyor!
Haberler
Watsons 185. yılında büyümeye odaklandı: 490 milyon dolarlık yatırım planlıyor!
Gülben Dikmen
2 hafta önce
Satın alma yarışında denge değişti: Netflix çekildi, Paramount kazandı
Haberler
Satın alma yarışında denge değişti: Netflix çekildi, Paramount kazandı
Nafizcan Önder
27 Şubat 2026
Bayram planlarını ekonomi belirledi: 10 kişiden 6’sı yaşadığı şehirde kalacak
Haberler
Bayram planlarını ekonomi belirledi: 10 kişiden 6’sı yaşadığı şehirde kalacak
Gülben Dikmen
3 hafta önce
Netflix, Trump'ın savaş tehdidini bildirime taşıdı: “Bu gece uzun olacak, önerilerimize kulak verin, eğlenceli bir gece geçirin”
Haberler
Netflix, Trump’ın savaş tehdidini bildirime taşıdı: “Bu gece uzun olacak, önerilerimize kulak verin, eğlenceli bir gece geçirin”
Marketing Türkiye
1 gün önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.