16 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Bu hafta iş dünyasında hangi atamalar öne çıktı?
Haberler

Bu hafta iş dünyasında hangi atamalar öne çıktı?

Nafizcan Önder
29 Ocak 2021
3 dk okuma

İş Bankası’nda Genel Müdür Yardımcılığına iki atama

Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu’nun 28 Ocak 2021 tarihli toplantısında, Bilgi Teknolojileri Müdürü Sabri Gökmenler ve Kurumsal Mimari Müdürü Sezgin Lüle‘nin, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben Bankanın Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmalarına karar verildi.

Bu hafta iş dünyasında hangi atamalar öne çıktı?

Sabri Gökmenler

1968 yılında Ankara’da doğan Sabri Gökmenler, 1991 yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1995 yılında aynı Bölümde yüksek lisans programını tamamladı. 1991 yılında Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde Yazılım Uzmanı olarak göreve başlayan Gökmenler, 2000 yılından itibaren İş Bankası’nın iştiraki Softtech’te görev yaptıktan sonra 2008 yılında Bankanın Bilgi Teknolojileri Mimari ve Güvenlik Yönetimi Müdürü, Ekim 2012’de Bilgi Teknolojileri Müdürü oldu.

Bu hafta iş dünyasında hangi atamalar öne çıktı?

Sezgin Lüle

1976 yılında Trabzon’da doğan Sezgin Lüle, 1998 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 1998 yılında Organizasyon Müdürlüğü’nde Organizasyon ve Metot Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı, 1999 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Müfettiş Yardımcısı oldu. 2004 yılında University of Birminghan’da Uluslararası Bankacılık ve Finans konusunda yüksek lisans programını tamamladı. 2008-2011 yılları arasında Proje ve Değişim Yönetimi Başkanlığı’nda Müdür Yardımcısı ve Birim Müdürü olarak görev yaptı. Lüle, Nisan 2017’de Kurumsal Mimari Müdürü oldu.

Işıl Çelik, Lilly’nin Orta Doğu Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü oldu

Bu hafta iş dünyasında hangi atamalar öne çıktı?

2018 yılından bu yana Lilly Global İK Soruşturmaları Danışmanı olarak görev yapan Işıl Çelik, Lilly’nin Orta Doğu Bölgesi (MEA) İK Direktörü olarak atandı.

Lilly Türkiye’ye 2011 yılında Onkoloji Marka Müdürü olarak katılan Işıl Çelik, bu görevinin ardından insan kaynakları departmanında Ücretlendirme ve Yan Haklar Müdürü olarak görev yaptı. 2016 yılında ise İnsan Kaynakları Müdürü olarak görevi genişleyen Çelik, 2018 yılında Global İK Soruşturmaları Danışmanı pozisyonuna terfi etti. Çelik, bu görevinin yanı sıra SAMETA (Güney Asya, Orta Doğu, Türkiye ve Afrika) Bölgesinin MBA İşe Alım Koordinatörü rolünü de üstlendi. Çelik yeni görevinde İK Direktörü olarak Lilly Orta Doğu (MEA) bölgesinden sorumlu olarak Dubai’de yerleşik çalışacak.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra Pfizer’de Satış Temsilcisi, Proje Müdürü ve Ürün Müdürü olarak görev alan Çelik, Lilly’ye katılmadan önce Teva’da Grup Ürün Müdürü olarak çalıştı.

Renan Özyerli, MSD Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) Bölge Başkanlığına atandı

Bu hafta iş dünyasında hangi atamalar öne çıktı?

MSD Türkiye Bölgesi (Türkiye, Ukrayna ve BDT ülkeleri) Genel Müdürü olarak görev yapan Renan Özyerli, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) Bölge Başkanlığına terfi etti. Özyerli, yeni görevinde bölgedeki 70’den fazla ülkede faaliyet gösteren ve 1.800’e yakın çalışanıyla EEMEA bölgesinin en büyük 5 biyofarmasötik ilaç şirketinden biri olan MSD’nin bu bölgedeki tüm organizasyonuna liderlik edecek.

Özyerli, İstanbul Atatürk Fen Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesinde Mühendislik Yönetimi alanında MBA yaptı. İlaç sektöründe global şirketlerde edindiği satış ve pazarlama alanlarındaki tecrübesi ile 2004 yılında ülkemizin genel sağlık sigortasına geçtiği dönemde pazar erişim departmanında görev aldı. 2013 yılında MSD Türkiye’ye İş Birimi Direktörü olarak katılan Özyerli, 2015-2017 yılları arasında Çek Cumhuriyeti’nde MSD Çek Cumhuriyeti Genel Müdürü olarak görev yaptı. 2017-2020 yıllarında MSD Türkiye Bölgesi Genel Müdürü olarak görev alan Özyerli’nin çeşitlilik ve dahil etme kültürünü geliştirmeye odaklı liderlik tarzı, MSD Türkiye’nin yaratıcı projeleriyle dünyada ses getirmesini, yeteneklerini diğer MSD organizasyonlarına ihraç etmesini ve bu dönemde çok yüksek başarı göstermesini sağladı.

Özge Kiraz, Eker Süt Ürünleri Pazarlama Müdürü oldu

Bu hafta iş dünyasında hangi atamalar öne çıktı?

2015 yılından bu yana Eker Süt Ürünleri’nde Marka Müdürü olarak görev yapan Özge Kiraz, 2021 yılı itibarıyla Pazarlama Müdürü olarak atandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunu olan Özge Kiraz, Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Bölümü’nden de Yüksek Lisans derecesi aldı. Özge Kiraz, 2004 yılında asistan olarak adım attığı Eker Süt Ürünleri’nde 2005-2014 yılları arasında Marka Yöneticisi olarak çalıştı. 2015 yılından itibaren de Marka Müdürü olarak görev yapan Özge Kiraz, yeni dönemde Eker Süt Ürünleri Pazarlama Müdürlüğü görevine getirildi.

 

Ayşegül Özsomer Tunalı Eker Süt Ürünleri İş Bankası Işıl Çelik Lilly MSD Özge Kiraz Renan Özyerli Sabri Gökmenler Sezgin Lüle XSights Araştırma
1 Online alışverişin 2025 trendleri: Türk tüketiciler nasıl bir deneyim arıyor?
Online alışverişin 2025 trendleri: Türk tüketiciler nasıl bir deneyim arıyor?
2 Instagram, TikTok, YouTube… Sosyal medya yarışında hangi platform önde?
Instagram, TikTok, YouTube… Sosyal medya yarışında hangi platform önde?
3 Burger King, McDonald's'ı Google Haritalar'da hedef aldı
Burger King, McDonald’s’ı Google Haritalar’da hedef aldı
4 Aşkın şifresi burçlarda saklı: En çok eşleşen burçlar açıklandı!
Aşkın şifresi burçlarda saklı: En çok eşleşen burçlar açıklandı!
5 HPV aşısı için müjdeli haber: 2025 sonunda ücretsiz oluyor!
HPV aşısı için müjdeli haber: 2025 sonunda ücretsiz oluyor!
Güncel Haberler
Hopi, 19 milyon müşterisinin verilerini analiz etti: Babalar Günü ve Kurban Bayramı alışverişleri Black Friday'i geçti!
Hopi, 19 milyon müşterisinin verilerini analiz etti: Babalar Günü ve Kurban Bayramı alışverişleri Black Friday’i geçti!
Mart ayının en başarılı TV reklamları…
Mart ayının en başarılı TV reklamları…
37. Kristal Elma’da ödüller sahiplerini buldu!  
37. Kristal Elma’da ödüller sahiplerini buldu!  
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Kediler, LEGO Kolezyum'u sahiplendi!
Haberler
Kediler, LEGO Kolezyum’u sahiplendi!
Sena Tufan
7 Nisan 2025
İnşaat reklamı yaptığı iddia edilen yer bilimci Naci Görür'den açıklama!
Haberler
İnşaat reklamı yaptığı iddia edilen yer bilimci Naci Görür’den açıklama!
Sena Tufan
29 Nisan 2025
İTÜ Çekirdek ve Marketing Türkiye'den güç birliği: Girişimcilere özel pazarlama koçluğu
Haberler
İTÜ Çekirdek ve Marketing Türkiye’den güç birliği: Girişimcilere özel pazarlama koçluğu
Sena Tufan
17 Nisan 2025
AI döneminde güç, cevapta değil sorgulamada
Haberler
AI döneminde güç, cevapta değil sorgulamada
Marketing Türkiye
4 Mayıs 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.