1 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Boyner Grup’ta e-ticaret altyapısına NGI Desteği
Haberler

Boyner Grup’ta e-ticaret altyapısına NGI Desteği

Marketing Türkiye
7 Ağustos 2017
2 dk okuma

Genç e-ticaret altyapı şirketlerinden biri olan NGI, Boyner Grup şirketleri için özelleştirdiği ürünleri ve sağladığı bulut altyapı hizmetleriyle grubun dijital dönüşüm sürecine katkı sağladı. Üç yıl önce başlanan dijital dönüşüm sürecinde bünyesindeki tüm markaların e-ticaret altyapılarını yenileyen ve tek bir altyapıda buluşturmayı hedefleyen Boyner Grubu bu projede iş ortağı olarak NGI’ı seçti.
Boyner Grubu beş yüzün üzerinde mağazayla tüm Türkiye’de müşterilerine hizmet veren bir perakende grubu ve ağırlık olarak tekstil perakende şirketlerinden oluşuyor. Toplamda on binin üzerinde çalışana sahip olan bu şirketlerin en önemlileri ise Beymen, Boyner, Ay Marka, Altınyıldız ve elektronik ticaret şirketi Morhipo.com ile akıllı telefon uygulaması Hopi olarak sayılabilir.

e-ticaret Gelişmeye Devam Ediyor
2014 yılında grubun stratejik kararı gereği çok kanallı dönüşüm programı başlattıklarını belirten Boyner Grup Çok Kanallı Perakendecilik ve Teknoloji Direktörü Sedat Yıldırım, “Buradaki hedef; elektronik ticaretin hızla büyümekte olduğu gerçeğinden yola çıkarak mağazaların müşterilerimizdeki dönüşüme ayak uydurmalarını sağlayacak çalışmaların ilk adımını atmaktı. Müşterilerimiz 2014 rakamlarıyla bile çok önemli miktarda elektronik ticaret yapıyorlardı ve mobilin inanılmaz bir yükselişi söz konusuydu. 2014 sonunda başlattığımız bu projeyi bütün perakende işimizi hem webin hem de mobilin aktif bir şekilde kullanıldığı yeni nesil bir perakendecilik anlayışına dönüştürmeye çalıştık ve bunu da başardık” dedi.
Tıkla-Gel hizmetinin de hızla yayıldığını sözlerine ekleyen Yıldırım, “Geldiğimiz noktada müşterilerimiz arasında mağazadan alışveriş yapanlar ve web ya da mobilden yapanlar olarak bir ayrım yapmıyoruz zira trafiğin yüzde 70’i mobilden geliyor. Bu proje bize Boyner’de Tıkla-Gel dediğimiz click and collect gibi servisleri hızla sistemimize uyumlamamızı sağladı” şeklinde görüş belirtti.

“NGI Bizin İçin En Doğru İş Ortağı”
Sedat_YildirimBu projede NGI ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Sedat Yıldırım, sözlerini şu şekilde bitirdi:
“Proje çerçevesinde amacımız hem gruba hem de dokunduğumuz müşteriye fayda sağlamaktı. Bunun için de bilinen yöntemlerin aksine Türkiye’de ilk defa uygulanan dünyadaki en iyi örneklere de öykünen bazı yönetmeleri kullanıyoruz. Bu yüzden de tüm süreçlerde yanımızda olacak, esnek ve bizimle çalışarak yeni teknolojiler anlamında bizi ürünleri ve hizmetleri ile destekleyecek bir iş ortağı ile çalışmak bizim için çok önemliydi. Bunun yanında çok hızlı büyüme potansiyelleri ile başa çıkabilecek altyapılara ihtiyacımız vardı. NGI ile hayata geçirdiğimiz bütün web sitelerimiz bulut ortamlarında ve bu ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Birden fazla bulut platformu ve altyapısı kullanıyoruz ve bunları da NGI ile birlikte başarabildik.”

Bizim İçin Çok Önemli Bir Proje
Fatih_OzbagriacikRunibex Technology Group bünyesinde faaliyet gösteren NGI için Boyner projesinin çok önemli olduğunu kaydeden NGI CEO’su Fatih Özbağrıaçık ise şunları söyledi:
“Boyner Grup’ta son olarak Boyner Büyük Mağazacılık AŞ’de gerçekleştirilen projelerimiz, Beymen ile başlamış olan iş birliğinin değerinin daha da ön plana çıkmasını sağladı. Ürünlerimiz için yaptığımız lisans yükseltmeleri ile kendi yazılım ekipleri veya NGI partnerları ile ürünlerimiz üzerine kendi özelleştirmelerini de yapabiliyorlar. Biz de Ana lisansör olarak hizmet vermeye ve ürünlerimize ait son seviye destek hizmetleri ile bulut altyapılarını yönetmeye devam ediyoruz. Biz ve iş ortaklarımız Boyner Grup’ta uçtan uca ürünler ve hizmetler sunmaya devam ediyoruz.”

 

1 Yılın inovatif ürünleri...
Yılın inovatif ürünleri…
2 Yılın teknoloji trendleri
Yılın teknoloji trendleri
3 Influencer marketing'de dengeler değişiyor: Artık güç mikrolarda...
Influencer marketing’de dengeler değişiyor: Artık güç mikrolarda…
4 Güven markası yaratmanın kodları neler?
Güven markası yaratmanın kodları neler?
5 Sensodyne “Türkiye Ağız Sağlığı Haritası”nı açıkladı: Her 4 kişiden 1’i çürükle yaşıyor...
Sensodyne “Türkiye Ağız Sağlığı Haritası”nı açıkladı: Her 4 kişiden 1’i çürükle yaşıyor…
Güncel Haberler
Pazarlama profesyonellerinin karnesi C Level Club'ta açıklanacak...
Pazarlama profesyonellerinin karnesi C Level Club’ta açıklanacak…
KİD'de yeni dönem: Eş başkanlık modeli ile yönetilecek
KİD’de yeni dönem: Eş başkanlık modeli ile yönetilecek
Coca-Cola ikonik şişesini yemek çubuğuna dönüştürdü: "CokeSticks"
Coca-Cola ikonik şişesini yemek çubuğuna dönüştürdü: “CokeSticks”
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

İnsan “kıymet”leri
Haberler
İnsan “kıymet”leri
Ali SAYDAM
1 hafta önce
Motorola, Hepsiburada ile Türkiye'ye geri döndü
Haberler
Motorola, Hepsiburada ile Türkiye’ye geri döndü
Marketing Türkiye
1 Nisan 2026
SuperFresh’ten İtalya esintili yeni pizza: Pizza Napoliten
Haberler
SuperFresh’ten İtalya esintili yeni pizza: Pizza Napoliten
Marketing Türkiye
3 hafta önce
Tenten’in ikonik ay roketi, LEGO'ya dönüştü
Haberler
Tenten’in ikonik ay roketi, LEGO’ya dönüştü
Sena Tufan
6 Nisan 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.