6 Mart Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Borusan Holding’in yeni CEO’su Erkan Kafadar oldu
Haberler

Borusan Holding’in yeni CEO’su Erkan Kafadar oldu

Marketing Türkiye
5 Kasım 2019
2 dk okuma

2019 yılının başından beri CEO’luk görevini üstlenen Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık, yayınladığı şirket içi duyuru ile Borusan Holding’in yeni CEO’sunu açıkladı. Buna göre Erkan Kafadar 2020 Ocak ayından itibaren Borusan Holding’in yeni CEO’su olacak.

28 yıldır Borusan’da çalışan Erkan Kafadar, Borysan Holding’in yeni CEO’su olarak Ocak ayından itibaren görev almaya başlayacak. Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık, Erkan Kafadar’ın CEO olarak atanması ile ilgi olarak yayınlanan iç duyuruda şu görüşlere yer verdi: “Değişik zamanlardaki bu iki CEO deneyimim sonucunda gördüm ki bugünkü CEO görevi geçmişe göre daha farklı ve çok daha önemli. Hızlı değişen dünyamızda bu görevin çok büyük sorumluluğu var. CEO’nun verdiği veya onayladığı kararlar; çalışanlarımız, Grup dışında bizimle çalışan iş ortaklarımız ve aileleri ile birlikte 50.000 kişinin hayatını etkiliyor. Bu kişilerin her yıl refahını arttırmak CEO’muzun en yüce görevi olmalıdır. Buna paralel 75 yıllık bir kurum olan Borusan’ı önümüzdeki 100 yıla hazırlamak ve 100 yıl sonunda da var olmasını güvence altına almak bence yine aynı öneme sahip. Bu rol, tüm grup şirketleri için en doğru iş stratejilerini geliştirme, değişen dünyada var olabilmek için doğru dönüşüm ve büyüme adımlarını belirleme ve bu vizyonu tüm çalışanları dahil ederek hayata geçirmek için tüm gücüyle çalışmayı gerektiriyor. Erkan, bu görev için doğru bir seçim. Kendisine üstlendiği bu önemli görevde başarılar diliyor, tüm yönetim ekibimiz, Murahhas Üyeler ve Genel Müdürlerimiz ile işbirliği içinde yaratacağı başarı hikayelerini dinlemeyi ve görmeyi heyecanla bekliyorum.”

Erkan Kafadar 1991 yılında Yetiştirme Elemanı olarak Borusan Grubu’na katıldı

1967 doğumlu olan ve İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra, 1991 yılında Yetiştirme Elemanı olarak Borusan Grubu’na katılan Erkan Kafadar, 1991-1995 yılları arasında Borusan Birleşik Boru Fabrikaları ve 1995-1999 yılları arasında Borçelik İhracat departmanında farklı görev ve sorumluluk seviyelerinde çalıştı.

Erkan Kafadar, Borçelik’te 1999 yılında İhracat Müdürü ve 2002 yılında da Satış, Satın Alma ve Pazarlama’dan sorumlu İcra Kurulu Üyesi oldu. 2006 yılında Borçelik Genel Müdürü olan Kafadar görev yaptığı dönem boyunca Birlik Galvaniz, Kerim Çelik ve Borçelik şirketlerimizin birleşmesi, büyümesi, gelişmesi, markalaşması ve sektörünün önde gelen firması olmasında önemli başarılara imza attı. Kafadar 2015 yılından sonra, Borusan Holding bünyesinde İcra Kurulu Üyesi olarak çalışmaya devam etti ve zaman içinde Borçelik, Borusan Otomotiv, Borusan Araç İhale ve Liman şirketlerimizin Murahhas Üyeliklerinin yanı sıra farklı grup şirketlerimizde Yönetim Kurulu rollerinde görev aldı.

Borusan Holding
1 2025'in en çok hatırlanan reklam filmleri: "Güldüren markalar" hafızalara kazındı!
2025’in en çok hatırlanan reklam filmleri: “Güldüren markalar” hafızalara kazındı!
2 Türk halkı parasını nasıl değerlendiriyor?
Türk halkı parasını nasıl değerlendiriyor?
3 Yapay zeka beyaz yakanın “süper gücü”ne dönüşüyor
Yapay zeka beyaz yakanın “süper gücü”ne dönüşüyor
4 Savaşın gölgesinde iletişim: Pazarlama dünyası nasıl pozisyon almalı?
Savaşın gölgesinde iletişim: Pazarlama dünyası nasıl pozisyon almalı?
5 Şubat ayının en çok izlenen gazetecileri
Şubat ayının en çok izlenen gazetecileri
Güncel Haberler
Televizyon evlerdeki önemini koruyor: 2025'te izleme süreleri arttı
Televizyon evlerdeki önemini koruyor: 2025’te izleme süreleri arttı
Lenovo Türkiye’den “Geleneksel Kadın Gazeteciler Buluşması”nda iki müjde: Motorola geliyor, yatırımlar büyüyor
Lenovo Türkiye’den “Geleneksel Kadın Gazeteciler Buluşması”nda iki müjde: Motorola geliyor, yatırımlar büyüyor
İş dünyasında haftanın atamaları (28 Şubat - 6 Mart)
İş dünyasında haftanın atamaları (28 Şubat – 6 Mart)
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Ekonomi Basını, geleneksel yeni yıl buluşmasında bir araya geldi
Haberler
Ekonomi Basını, geleneksel yeni yıl buluşmasında bir araya geldi
Sena Tufan
12 Ocak 2026
Bundle’da Wordle artık daha iddialı: Challenge özelliği yayında
Haberler
Bundle’da Wordle artık daha iddialı: Challenge özelliği yayında
Marketing Türkiye
3 hafta önce
Navigasyonun sözü bitti, tabela konuştu: "Google Haritalar hatalı!"
Haberler
Navigasyonun sözü bitti, tabela konuştu: “Google Haritalar hatalı!”
Nafizcan Önder
5 Ocak 2026
Yıla damga vuracak sosyal medya trendleri...
Featured
Yıla damga vuracak sosyal medya trendleri…
Marketing Türkiye
4 Şubat 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.