29 Ekim Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Beko yeni ürün ve tasarımlarıyla Milano Eurocucina Fuarı’nda
Haberler

Beko yeni ürün ve tasarımlarıyla Milano Eurocucina Fuarı’nda

Marketing Türkiye
18 Nisan 2018
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

Beko, yeni ürünlerini ve tasarımlarını ilk defa katıldığı Milano EuroCucina Fuarı’nda görücüye çıkardı.

Arçelik’in uluslararası markası Beko, İtalya’nın Milano kentinde 17-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen EuroCucina Fuarı’nda, müşterilerinin mevcut ihtiyaçları ve tarzlarıyla uyumlu, en yüksek gıda kalitesi standartlarını yakalama imkanı sağlayan ankastre ürünlerini tanıttı. EuroCucina’daki Beko standını ziyaret eden katılımcılar, MasterChef Junior İtalya jürisi Alessandro Borghese’nin pişirdiği özel, leziz ve sağlıklı yemek tarifleriyle markanın yenilikçi ankastre ev aletlerinden oluşan geniş ürün yelpazesiyle tanışma fırsatı yakaladı.

Arçelik Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Zeynep Yalım Uzun, “Beko olarak müşterilerimizin hayatlarını her gün biraz daha kolaylaştırmak için çaba gösteriyoruz ve böylelikle aileleri için daha sağlıklı tercihler yapmalarına yardımcı oluyoruz. Hem yenilikçi ürünlerimiz ve teknolojilerimiz, hem de FC Barcelona futbol takımı oyuncuları ile yürüttüğümüz ‘Sporcu gibi Beslen’ kampanyasıyla çocuklarda obezite ile mücadeleye katkıda bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

  • “Eat Like a Pro” girişimi Beko’nun çocukları iyi ve sağlıklı beslenmeye teşvik etmek amacıyla başlattığı bir proje olarak öne çıkıyor.
  • Çocuklarda obezite dünyada giderek daha sık görülüyor. Mevcut eğilim devam ederse 2025’e kadar 5 yaşın altında obezite ya da aşırı kilo sorunu yaşayanların sayısının 70 milyona ulaşması bekleniyor. Çocuklar daha az taze sebze, taze balık yerken diğer taraftan daha fazla yağ ve şeker tüketiyor. Ebeveynler, çocukların daha sağlıklı beslenmesi gerektiğini biliyor ancak bunu sağlamak gerçekten çok zor. Çünkü çocuklar sağlıklı yiyecekleri sıkıcı ve lezzetsiz buluyorlar. Beko, ebeveynlerin çocuklarını sağlıklı beslenmeye teşvik etmesine yardımcı olmak istiyor.
  • Proje, farklı coğrafyalardaki çocukların, kahramanları gibi beslenmelerini sağlayarak, sağlıklı gıdaları çocuklar için cazip hale getirmeyi amaçlıyor. FC Barcelona’nın resmi ortağı Beko, rol modeller aracılığıyla sağlıklı gıdaların çocukların kafasındaki olumsuz imajını değiştirmeyi ve bu besinleri çocuklara sevdirmeyi hede
  • Beko, bu mücadelede ebeveynleri desteklemek için sebze ve meyvelerin vitamin ve besin değerini koruyan yeni nesil blenderler, meyve sıkacakları ile meyveleri ve sebzeleri 30 güne kadar taze tutmaya yardımcı olan üstün tazelik çözümlü buzdolapları gibi çok çeşitli akıllı ev aletleri sunuyor.
  • Kampanya kapsamında ayrıca özel bir “Eat Like a Pro” (Sporcu Gibi Beslen) Yemek Kitabı hazırlandı. Kitap, Deliciously Ella olarak tanınan Ella Woodward ile ikon haline gelmiş FC Barcelona’nın beslenme uzmanının hazırladıkları; sağlıklı, besleyici ve uygun fiyatlı yemekler arayanlara ilham verecek bir yemek kitabı.
  • IFA’da ön duyurumunu Ella Woodward ve Patrick Kluivert ile yapılan projenin global kampanya yüzü ise FCB’nin yıldız oyuncusu Gerard Piqué.
  • İlk sonuçlara göre kampanya, toplumsal bir amaca hizmet ettiği için olumlu karşılandı. Buna, dünyada FC Barcelona taraftarı sayısı bakımından listenin en alt sırasında yer alan Madrid de dahil. Elde edilen sonuçlar, dünyaca ünlü FC Barcelona yıldızlarının bu pazarda çok iyi karşılandıkları ve ailelerin, FC Barcelona’nın kahramanlarının sağlıklı beslenme konusunda çocuklarının davranışlarını değiştirmelerine yardımcı olabileceğine inandığını gösteriyor.
1 Barut Oteller Grubu, 55. yılında üç markalı yeni yapılanmasını tanıttı
Barut Oteller Grubu, 55. yılında üç markalı yeni yapılanmasını tanıttı
2 Tanınmadan tercih edilme çağı: "Word of AI"
Tanınmadan tercih edilme çağı: “Word of AI”
3 Kozmetik sektörünün yeni oyun kurucuları!
Kozmetik sektörünün yeni oyun kurucuları!
4 Mbappé’nin sözleri Çin’de marka krizine dönüştü: Sponsorlar çekildi, yayınlar durdu
Mbappé’nin sözleri Çin’de marka krizine dönüştü: Sponsorlar çekildi, yayınlar durdu
5 iPhone Duo’da ekran sorunu: Apple değişim yapıyor
iPhone Duo’da ekran sorunu: Apple değişim yapıyor
Güncel Haberler
Barut Oteller Grubu, 55. yılında üç markalı yeni yapılanmasını tanıttı
Barut Oteller Grubu, 55. yılında üç markalı yeni yapılanmasını tanıttı
Tanınmadan tercih edilme çağı: "Word of AI"
Tanınmadan tercih edilme çağı: “Word of AI”
Kozmetik sektörünün yeni oyun kurucuları!
Kozmetik sektörünün yeni oyun kurucuları!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Papia Home Asmalı Havlu ile fonksiyon askıda, tasarım ön planda
Haberler
Papia Home Asmalı Havlu ile fonksiyon askıda, tasarım ön planda
Advertorial
2 hafta önce
Great Place To Work® Türkiye, dört sektörün en iyi işverenlerini açıkladı
Haberler
Great Place To Work® Türkiye, dört sektörün en iyi işverenlerini açıkladı
Gülben Dikmen
20 Ağustos 2026
Okula dönüşte iki farklı sepet: Velinin gözü giyimde, öğrencinin gözü teknolojide
Haberler
Okula dönüşte iki farklı sepet: Velinin gözü giyimde, öğrencinin gözü teknolojide
Gülben Dikmen
5 Eylül 2026
OpenAI yeni modelinde "frene bastı"
Haberler
OpenAI yeni modelinde “frene bastı”
Nafizcan Önder
11 Ağustos 2026
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.