19 Ekim Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Beko, Team Turx’e sponsor oldu
Haberler

Beko, Team Turx’e sponsor oldu

Marketing Türkiye
4 Şubat 2015
1 dk okuma

Spora yaptığı yatırım ve verdiği destekle dikkat çeken Beko, sponsorluklarına bir yenisini daha ekledi ve Extreme Sailing Series’de mücadele eden tek Türk takımı Team Turx’e sponsor oldu. Geçtiğimiz Eylül ayında Türkiye’yi Extreme Sailing Series’in İstanbul ayağında başarıyla temsil eden ve bu seviyede bir yelken yarışına katılan ilk Türk takımı olan Beko Team Turx, yarışmanın Singapur’da başlayan 2015 serisine katılıyor.   

5-8 Şubat’ta Singapur’da düzenlenecek yarışta Beko sponsorluğunda yer alacak olan Team Turx ekibi; Edhem Dirvana, Mitch Booth, Diogo Cayolla, Selim Kakış, Can Bayülken, Anıl Berk Baki ve Jordi Booth’dan oluşuyor. Beko Team Turx, İstanbul’da düzenlenen ve ilk defa  katıldığı  yarışta gösterdiği performansı yeniden sergilemek üzere bu yarışa katılıyor. 

Beko’nun Türkiye’de ve dünyada yıllardır sporun yanında yer aldığını belirten Arçelik A.Ş. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tülin Karabük; “Global markamız Beko uluslararası pazarlarda istikrarlı büyümesini sürdürürken; spor aracılığıyla toplumsal gelişimi de destekliyor ve her geçen gün sporun farklı dallarında yatırımlarına, sponsorluklarına yenilerini ekliyor” dedi. 

Yelken yarışlarında büyük başarılara imza atmış Team Turx’u desteklemekten duydukları memnuniyeti dile getiren Karabük; “Türk yelkencilerimizin global arenada bu yarışa katılmaları büyük bir başarı ve gurur kaynağı. Hem Türk hem yabancı yelkencilerin bir arada yarışacağı Team Turx takımını global markamız Beko ile desteklemekten dolayı son derece mutluyuz” diye konuştu.

Takım olarak bu zorlu mücadeleye en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen Team Turx Takım Kaptanı Edhem Dirvana ise şöyle konuştu: “Hepimizin en büyük hayali ülkemizi böylesine üst düzey bir müsabakada temsil edebilmek ve gurur duyulacak sonuçlarla dönebilmek. Beko gibi spora dünya çapında destek veren bir markanın bize inanıp bu hayali gerçekleştirmemize imkan sağlamasından dolayı çok heyecanlı ve mutluyuz. Bu işbirliğinin sonucunda yelken sporunun ülkemizde çok daha ileriye gideceğinden kuşkumuz yok.” 

 

1 Yapay zekanın geleceğinde yerini Al: Sınırlı kontenjanlı AI LAB eğitimleri için hemen kayıt ol! Eğitimler 24 Ekim'de başlıyor!
Yapay zekanın geleceğinde yerini Al: Sınırlı kontenjanlı AI LAB eğitimleri için hemen kayıt ol! Eğitimler 24 Ekim’de başlıyor!
2 İletişimde anlam ekonomisi: Görünür olmak mı, görülmeye değer olmak mı?
İletişimde anlam ekonomisi: Görünür olmak mı, görülmeye değer olmak mı?
3 Murat Ülker duyurdu: İstanbul’un ruhunu taşıyan yeni lezzet: “Ülker Çikolata İstanbul”un global lansmanı yapıldı
Murat Ülker duyurdu: İstanbul’un ruhunu taşıyan yeni lezzet: “Ülker Çikolata İstanbul”un global lansmanı yapıldı
4 Sosyal medyada alkollü içki paylaşımlarına Reklam Kurulu’ndan durdurma cezası
Sosyal medyada alkollü içki paylaşımlarına Reklam Kurulu’ndan durdurma cezası
5 Ekran başına davet: En çok izlenen dizi-film tavsiye kanalları “Marketing Türkiye YouTube Rating Report”ta!
Ekran başına davet: En çok izlenen dizi-film tavsiye kanalları “Marketing Türkiye YouTube Rating Report”ta!
Güncel Haberler
Türkiye'nin keyif markaları
Türkiye’nin keyif markaları
Ev dışı tüketimde içeceksiz sipariş ve lokanta tercihi öne çıkıyor
Ev dışı tüketimde içeceksiz sipariş ve lokanta tercihi öne çıkıyor
CEO’lar için belirsizlik yeni normal: Dönüşümün rotası yeniden çiziliyor
CEO’lar için belirsizlik yeni normal: Dönüşümün rotası yeniden çiziliyor
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Onlar TV’nin yükselişi sürüyor: YouTube’da "çok" milyonlara ulaştı...
Haberler
Onlar TV’nin yükselişi sürüyor: YouTube’da “çok” milyonlara ulaştı…
Nafizcan Önder
4 hafta önce
Türkiye'nin hane yapısı değişti: O eski “haneden” eser yok şimdi...
Haberler
Türkiye’nin hane yapısı değişti: O eski “haneden” eser yok şimdi…
Marketing Türkiye
4 gün önce
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (8-14 Ağustos)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (8-14 Ağustos)
İrem Alimoğlu
14 Ağustos 2025
Louis Vuitton’dan ilk makyaj koleksiyonu: “La Beauté”
Haberler
Louis Vuitton’dan ilk makyaj koleksiyonu: “La Beauté”
Nafizcan Önder
29 Ağustos 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.