28 Aralık Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Publicis Groupe Türkiye'nin CCO’su Ayşe Aydın oldu
Haberler

Publicis Groupe Türkiye’nin CCO’su Ayşe Aydın oldu

Nafizcan Önder
6 Ekim 2020
2 dk okuma

Publicis Groupe, Türkiye operasyonunun yaratıcı ekiplerini sektörün deneyimli isimlerinden Ayşe Aydın’ın yöneteceğini duyurdu. Publicis Groupe Türkiye’nin CCO’su olarak görev yapacak olan Ayşe Aydın, grup bünyesindeki tüm yaratıcı ajansların (Leo Burnett, Publicis Emil, Publicis İstanbul, Saatchi&Saatchi İstanbul, Voden) kreatif süreç ve ekiplerinden sorumlu olacak.

Yaratıcılığın markalar için en önemli rekabetçi avantajlardan biri olduğunun altını çizen Publicis Groupe Türkiye CEO’su İnanç Dedebaş; “Tüketici, veri, medya ve teknoloji bilgimizle desteklediğimiz yaratıcılık sayesinde birbirinden değerli markaları büyütmek ve dönüştürmek için çalışıyoruz. Şirketlerin işlerini büyütmesine katkı veren ve markaların etrafında örgütlenen entegre bir platformuz. Duruşu, tavrı olan, takip edilen ve her adımında tüketiciler için değer yaratma kaygısı olan markaların, bütünsel düşünebilen ve sürekli gelişen yaratıcı yeteneklere ve harekete geçiren fikirlere ihtiyaçları var. Ayşe Aydın, bu iddiamıza katkı sağlayacak, sektörde son dönemin en ilham verici işlerine imza atmış, kreatif vizyonun marka ve şirketlerin işlerini büyütmelerinde ne kadar kritik bir faktör olduğunu defalarca kanıtlamış uluslararası bir değer. İşine olan tutkusu ve enerjisi; çalıştığı markalarla kurduğu güçlü bağ bizleri çok etkiledi. Onunla çalışacağımız için çok heyecanlıyız” şeklinde konuştu.

“Amacımız kreatifin karşı konulamaz sihrini bu altyapıyla birleştirerek müşterilerimize her mecrada, gerçek anlamda entegre işler sunabilmek.”

Publicis Groupe Türkiye’ye katılmaktan ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirten Ayşe Aydın, “Publicis Groupe’un sektörde model olan, çok güçlü bir altyapısı var. Amacımız kreatifin karşı konulamaz sihrini bu altyapıyla birleştirerek müşterilerimize her mecrada, gerçek anlamda entegre işler sunabilmek. Publicis Groupe’un gücü “Power of One” felsefesinden geliyor: Markaların iletişim stratejisini bir bütün olarak tasarlayıp, bunu her macrada bir bütün olarak hayata geçirmek… Publicis Groupe bu anlayışla, silo mantığından uzak, esnek ve çevik yapısı ile hizmet sunduğu markaların fark yaratmasını sağlıyor.

Hedefimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarını her noktada karşılayabilmek; gerektiğinde her mecraya özel farklı fikirlerle fayda sağlamak, gerektiğinde de büyük fikrin altını çizebilmek… Yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Bundan önce VMLY&R Türkiye Yönetici Kreatif Direktörü olarak çalışan Ayşe Aydın halen Reklamcılar Derneği’nin Kreatif Komite Başkanlığı görevini sürdürüyor. Sektörde 16 yıllık deneyimi olan Ayşe Aydın’ın, Türkiye’nin ilk Cannes Lions Grand Prix’si, Golden Drum Yılın Kreatif Direktörü ve Women to Wacth Fark Yaratan Kadınlar Ödülü de dahil olmak üzere Cannes, Golden Drum, Eurobest, Clio Awards, WARC, Mixx Europe Awards, One Show, Epica, Kristal Elma, Felis ve Effie gibi platformlarda birçok farklı ödülü bulunuyor.

Ayşe Aydın publicis
1 Yapay zeka nedeniyle işten çıkarma yapan şirketler belli oldu!
Yapay zeka nedeniyle işten çıkarma yapan şirketler belli oldu!
2 Bir metnin yapay zeka tarafından yazıldığı nasıl anlaşılır?
Bir metnin yapay zeka tarafından yazıldığı nasıl anlaşılır?
3 Şirketlerin 2026 hedefleri değişti: "Büyümesek de olur, mevcudu koruyalım yeter!"
Şirketlerin 2026 hedefleri değişti: “Büyümesek de olur, mevcudu koruyalım yeter!”
4 Yılbaşı hediyelerinde "değer" dönemi: Tüketici artık kontrollü harcıyor
Yılbaşı hediyelerinde “değer” dönemi: Tüketici artık kontrollü harcıyor
5 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
Güncel Haberler
Bir sorunumuz var, ancak ümidimiz daha çok var...
Bir sorunumuz var, ancak ümidimiz daha çok var…
3 milyon hane, 15 günde bir ağrı kesici alıyor!
3 milyon hane, 15 günde bir ağrı kesici alıyor!
Çalışan yalnızlığı derinleşiyor!
Çalışan yalnızlığı derinleşiyor!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Beymen yeni markasını tanıttı: Beymen Beauty Studio (BBS)
Haberler
Beymen yeni markasını tanıttı: Beymen Beauty Studio (BBS)
Marketing Türkiye
9 Ekim 2025
Publicis, yüz yıllık yolculuğunu “pes etmeyen aslan” ile kutluyor
Haberler
Publicis, yüz yıllık yolculuğunu “pes etmeyen aslan” ile kutluyor
Nafizcan Önder
3 hafta önce
Hepsiburada, 2030’a kadar 120 bin girişimci kadını e-ticarete kazandıracak
Haberler
Hepsiburada, 2030’a kadar 120 bin girişimci kadını e-ticarete kazandıracak
Marketing Türkiye
1 hafta önce
Kombiler akıllanıyor, tüketici kazanıyor!
Haberler
Kombiler akıllanıyor, tüketici kazanıyor!
İrem Alimoğlu
13 Kasım 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.