4 Temmuz Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Aslanlar’dan Kartallar için çağrı

Marketing Türkiye
26 Haziran 2013
2 dk okuma

Galatasaray taraftarları Başkan Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu’na Türk Telekom Arena’nın yeni sezonda Beşiktaş’ın hizmetine sunulması yönünde çağrı yaptılar. Galatasaray taraftarlarının çağrısı şöyle:

“Galatasaray Spor Kulübü Yönetimine Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’nın 2013-14 sezonunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün de hizmetine açılması yönünde çağrı etkinliği.

Bu Facebook etkinliğine katılan biz Galatasaray taraftarları, Galatasaray Spor Kulubü Üyeleri, Galatasaray Lisesi mezunları, Galatasaray Üniversitesi Mezunları, Telekom Arena kombine bilet sahipleri, Galatasaraylılar Cemiyeti üyeleri, kısaca sarı kırmızı renklere gönül verenler olarak; önümüzdeki futbol sezonunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’yı kullanmasının ülkemizdeki dostluk ve fair play ortamının sağlanması yönünde önemli bir adım olduğuna ve Galatasaray Spor Kulübü’nün bu yöndeki çağrımıza sağduyulu bir şekilde olumlu yanıt vereceğine inanıyoruz. Bu konuda medyada yer alan ancak kesinlik kazanmayan pozitif yaklaşımı destekliyor, bazı taraftar gruplarının yaklaşımının aksine Yönetimin Arena’nın Beşiktaş’a verilmesine sıcak bakmasını desteklediğimizi duyurmak istiyoruz.

Bu yönde alınacak karar her şeyden önce son günlerde taraftarlar arasında yaşanan birlik ve dayanışmanın da doğal sonucu olacaktır. Sokaklarda dostluk mesajları veren başta 3 büyük kulübün olmak üzere bütün kulüplerin taraftarları takımlarından başka “feda” edecekleri değerlerin de olduğunu hatırladılar ve bu gerçeği cümle aleme gösterdiler. Kendi takımlarının bayrak ve formalarıyla taraftarlar, Baba Hakkıların, Taçsız Kral Metinlerin, Ordinaryüs Lefterlerin bu ülkenin ortak değerleri olduğunu, taraftarların ortak paydalarda kolaylıkla buluşabileceklerini herkese hatırlattılar. Bundan çok değil 1 ay önce kanlı bıçaklı olan taraftarlar elele kolkola yürüdüler, dostluk mesajları verdiler.

12 Mayıs 2013 tarihinde gencecik bir arkadaşımız futbol terörüne kurban gitti. Her şeyiyle kirlenmiş bir ortamda yıllardır yaşanan gerilimlerin taraftarlar nezdinde artık sonlandırılmak istendiği açıktır. Bu gerilimin hiçbir kulübe ve hiçbir taraftar grubuna faydasının olmadığını kabul etmemiz gerekir.

Kulübümüzün Arena’yı Beşiktaş’ın da hizmetine sunma konusunda yönetimsel anlamda haklı kaygıları olabilir. Bu metinde imzası bulunan bizler bu çekinceleri anlıyoruz. Ancak “locaların kullanımı, kalıcı reklam konusu, taraftarların olası tahribatı” gibi konuların bu aşamada teknik detaylar olduğunu düşünüyoruz. Taraftarlar arasında yakalanan bu dostluk ortamının kulüp yönetimleri tarafından doğru okunmamasının asıl büyük tahribata neden olacağına inanıyoruz. Yaşadığımız süreç hepimiz açısından bir fırsattır. Beşiktaş’ın daha önce İnönü’yü vermemesi bu noktada teferruattır. Mevlana’nın sözleriyle: “Ne kadar söz varsa düne ait, dünle beraber gitti cancağızım, şimdi yeni şeyler söylemek lazım.”

Dayanışmanın ne demek olduğunu bütün Türkiye’ye gösteren Başta Çarşı ve Beşiktaş taraftarları olmak üzere Beşiktaş Jimnastik Kulübü böyle bir jesti çoktan hak etmiştir. Beşiktaş Jimnasitik Kulübü’nün Galatasaray Yönetim Kurulu’nun uzatacağı bu dost elini sıkıca kavrayacağına ve Türkiye’de yepyeni bir sportif dayanışma ortamının doğacağına yürekten inanıyoruz.

Sayın Başkan Ünal Aysal ve Sayın Yönetim Kurulu Üyeleri,

Her türlü risk ve zarar analizinden bağımsız bu dost elini uzatın. Arkanızda kongre üyelerinden de oluşan taraftar topluluğu olduğunu unutmayın. Unutmayın ki hiçbir çim, hiçbir reklam ya da loca bu fırsattan daha değerli olamaz.”

Galatasaray Taraftarları

1 UV kalkanı artık günlük rutin: L’Oréal Paris’ten dört mevsim güneş koruması
UV kalkanı artık günlük rutin: L’Oréal Paris’ten dört mevsim güneş koruması
2 Genç kuşak çalışanların gözünden en iyi iş yerleri!
Genç kuşak çalışanların gözünden en iyi iş yerleri!
3 Bir dönem bitiyor: Anna Wintour, 37 yıl sonra Vogue Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılıyor
Bir dönem bitiyor: Anna Wintour, 37 yıl sonra Vogue Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılıyor
4 Türk popunun Minik Serçesi’nden 5 yıl sonra gelen albüm: “Paşa Gönül Şarkıları”
Türk popunun Minik Serçesi’nden 5 yıl sonra gelen albüm: “Paşa Gönül Şarkıları”
5 İş dünyasında haftanın atamaları (20-26 Haziran)
İş dünyasında haftanın atamaları (20-26 Haziran)
Güncel Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (20 Haziran-3 Temmuz)
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (20 Haziran-3 Temmuz)
“Ex’ininkini getir, yenisini götür”
“Ex’ininkini getir, yenisini götür”
Patronlar Dünyası artık yazılı basında da var!
Patronlar Dünyası artık yazılı basında da var!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Reklam Standartları Kurumu'ndan Twix'in reklamına yasak!
Haberler
Reklam Standartları Kurumu’ndan Twix’in reklamına yasak!
Sena Tufan
3 hafta önce
Young Lions, Marketers kategorisinde Türkiye'ye ilk Altın ödül!
Haberler
Young Lions, Marketers kategorisinde Türkiye’ye ilk Altın ödül!
Sena Tufan
2 hafta önce
Sessizliğin yankısı ve iptal kültürü
Haberler
Sessizliğin yankısı ve iptal kültürü
Nafizcan Önder
5 gün önce
Subway'den IKEA'nın açılışına "köfteli" müdahale!
Haberler
Subway’den IKEA’nın açılışına “köfteli” müdahale!
Sena Tufan
5 Mayıs 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.