8 Eylül Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Arçelik A.Ş 4K Android Ultraslim TV’yi tanıtmaya hazırlanıyor
Haberler

Arçelik A.Ş 4K Android Ultraslim TV’yi tanıtmaya hazırlanıyor

Marketing Türkiye
26 Nisan 2016
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

 

Arçelik A.Ş Beko markası ile lansmanı yapılacak olan 8.5mm’lik tasarımı ile bir akıllı cep telefonu inceliğine sahip, 4K görüntü kalitesi ve 4 çekirdek işlemcili Android TV ile tüketicileriyle buluşturuyor.

Beko, yeni nesil akıllı televizyonunda,Google’ın TV’ler için tasarladığı Android işletim sistemini kullanarak tüketicilere yepyeni bir deneyim sunuyor.

Beko, Nisan ayında lansmanını yapacağı 139 Ekran (55”) boyutunda sadece bir akıllı cep telefonu inceliğine sahip 4K Android UltraSlim TV ile Türkiye’de bir ilki sunuyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Arçelik A.Ş. Türkiye’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer: “Beko markalı yeni ürünümüz, Türkiye’de üretilen en ince ve ilk Android TV olma özelliğine sahip. 4K ve Yeni Nesil Akıllı TV’lerin yaygınlaşması, yayın teknolojilerinin ve içeriklerin hızla gelişmesi ile pazardaki talebin üst segment ürünlere doğru kayması bekleniyor. Bu talepleri 2016 yılındaki Avrupa Futbol Şampiyonası ve Yaz Olimpiyatları’nın da etkileyeceğini öngörüyoruz. Beko olarak yeni akıllı TV çözümlerimizle televizyon izleme alışkanlıklarını değiştirerek eğlence deneyimleme portalı haline getirirken, pazardaki talebe en güçlü yanıtı, teknolojide son noktayı yakalayan Beko 4K Android Ultraslim TV ile tüketicinin karşısına çıkarak veriyoruz. Tüketicilerimiz, yakın zamanda bu ürünümüzü tüm mağazalarımızda bulabilecekler” dedi. 

Arçelik A.Ş 4K Android Ultraslim TV’yi tanıtmaya hazırlanıyor

Beko’nun yeni nesil akıllı televizyonunda Google’ın TV’ler için tasarladığı Android işletim sistemi kullanılıyor.

Beko 4K Android Ultraslim TV sayesinde Google Play Store, Google Play Movies, Google Play Games gibi servislere erişim sağlanacak ve kullanıcılar diledikleri içeriğe, diledikleri zaman ulaşabilecek, konsolsuz oyun deneyimini yaşayabilecek.

Voice Search özelliği ile akıllı kumanda üzerinden sesli arama yapılabilecek, kumanda ile televizyon sesle yönetilebilecek. Google Cast teknolojisi ile uyumlu mobil cihaz görüntüsü TV’ye aktarılabilecek. 

Beko’nun yeni 4K Android Ultraslim TV’si ile Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Google Play Movies, Netflix ve Filmbox gibi platformlara kolaylıkla erişim sağlanabilecek, böylece 4K izleme deneyimi çok daha keyifli hale gelecek.

Beko TV kumandası üzerindeki özel Netflix tuş ile de tek tıkla uygulamaya rahatça erişilebilecek. Ses performansı olarak 5 yıldızlı Sound Perfection değerine sahip olan üründe 3D Sound teknolojisi kullanılıyor. 8.5 mm’lik ince metalik tasarıma rağmen, öne, arkaya ve aşağıya bakan hoparlörler ile güçlü bir ses deneyimi elde ediliyor. Ürün ayrıca dahili uydu alıcıdan 4K yayını direkt gösterebilme özelliğine sahip. 

1 Araştırma: Haluk Levent, STK'lere güveni ne kadar sarstı?
Araştırma: Haluk Levent, STK’lere güveni ne kadar sarstı?
2 Sanatın yeni küratörleri: Markalar
Sanatın yeni küratörleri: Markalar
3 Dyson, dişleri kamerayla tarayan yapay zekalı diş fırçası geliştirdi
Dyson, dişleri kamerayla tarayan yapay zekalı diş fırçası geliştirdi
4 AB’den ChatGPT için kritik karar: Artık “arama motoru” statüsünde
AB’den ChatGPT için kritik karar: Artık “arama motoru” statüsünde
5 Instagram’dan yeni karar: Yapay zeka hesapları etiketlenecek
Instagram’dan yeni karar: Yapay zeka hesapları etiketlenecek
Güncel Haberler
2026 Gerety Awards’un kazananları belli oldu
2026 Gerety Awards’un kazananları belli oldu
Adidas’ın reklamı tepki çekti: Boykot çağrılarının ardından özür geldi
Adidas’ın reklamı tepki çekti: Boykot çağrılarının ardından özür geldi
Wimbledon’dan influencer'lara akreditasyon freni
Wimbledon’dan influencer’lara akreditasyon freni
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Türkiye'de yapay zeka abiye ve davet giyim için hangi markaları öneriyor?
Haberler
Türkiye’de yapay zeka abiye ve davet giyim için hangi markaları öneriyor?
Sena Tufan
12 Temmuz 2026
İş dünyasında haftanın atamaları (8-14 Ağustos)
Atamalar
İş dünyasında haftanın atamaları (8-14 Ağustos)
Nafizcan Önder
4 hafta önce
Uber, Delivery Hero’yu 15 milyar dolara almaya yaklaşıyor
Haberler
Uber, Delivery Hero’yu 15 milyar dolara almaya yaklaşıyor
Gülben Dikmen
6 gün önce
Kurumsal hafıza gelecek zamanla yazılır
Haberler
Kurumsal hafıza gelecek zamanla yazılır
Marketing Türkiye
3 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.