6 Ekim Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Apple'dan öğrenciler için özel program: Everyone Can Create
Haberler

Apple’dan öğrenciler için özel program: Everyone Can Create

Marketing Türkiye
28 Mart 2018
2 dk okuma
Marketing Türkiye'yi Google kaynaklarınıza ekleyin.

Apple 40 yıldır süren eğitimi dönüştürme çabalarına bir katkı daha yaparak bugün Apple Pencil ile birlikte çalışan yeni 9.7 inç iPad’i ve öğrencilerin yaratıcılığını pekiştirerek onlara başarılı olmaları için ilham vermek için tasarlanan programları duyurdu. Everyone Can Create, öğretmenlerin çizim, müzik, film yapımı ve fotoğrafçılığı herhangi bir konudaki ders planlarına entegre etmelerini eğlenceli ve kolay hale getiren yeni ve ücretsiz bir ders programı.

Apple, öğretmenlerin ödev hazırlamalarına, öğrencilerin ilerlemelerini görmelerine ve sınıfta uygulamaların gücünden yararlanmalarına yardımcı olan, güçlü yeni Okul Uygulamasını da duyurdu. Okul Uygulaması, Apple’ın dünyanın her yerindeki okullarda iPad’in sınıfa entegre edilmesine yardımcı olmak için kullanılan Derslik uygulamasının başarısını temel alıyor. Okul ve Derslik uygulamaları öğretmenlerin ve idarecilerin Apple teknolojilerini okullarına en iyi şekilde entegre etmelerine yardımcı olmak için tasarlandı.

“Yaratıcılık öğrencilerin derse daha fazla katılmalarının önünü açıyor ve öğretmenlerin bu yaratıcılığı sınıflarında ortaya çıkarmalarına yardımcı olmak bizi heyecanlandırıyor,” diyen Apple Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Philip Schiller sözlerini şöyle sürdürdü: “iPad’in gücünü Apple Pencil’ın yaratıcılığı, App Store’daki bir milyondan fazla iPad uygulaması, Everyone Can Code ve Everyone Can Create’in zengin ders programı, öğrencileri destekleyen ve okulların sınıf içinde teknolojiyi yönetmelerine yardımcı olan eşsiz Derslik ve Okul uygulamalarıyla birleştirdiğinizde, öğrenme ve yaratıcılığı yalnızca Apple’ın yapabileceği bir şekilde güçlendirebileceğimize inanıyoruz.”

Yeni ders programı her derse yaratıcı ifadeyi katıyor
Everyone Can Create; öğretmenlerin çizim, müzik, film yapımı veya fotoğrafçılığı herhangi bir ders, konu veya ödeve kolayca dahil etmelerine yardımcı olan çeşitli ücretsiz öğrenim kaynakları ve öğretim kılavuzlarından oluşuyor. Ders programı öğrencilerin kendilerini ifade etmeleri için farklı yollar sunarken yeni beceriler keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Eğitimciler ve yaratıcı profesyonellerin işbirliğiyle geliştirilen Everyone Can Create programında öğretmenlerin İngilizce, matematik, fen ve tarih gibi derslere yaratıcılık ve yeni iletişim becerileri katmalarına yardımcı olan öğretmen ve öğrenci kılavuzları, dersler, fikirler ve örnekler bulunuyor. Örneğin, öğrenciler fraktalları öğrenmek için iPad’in kamerasını veya simetri hakkında bilgi edinmek için Apple Pencil ve Tayasui Sketches gibi uygulamaları kullanabilirler.

İlkbaharın ilerleyen günlerinden itibaren Apple Store’larda eğitimcilere yönelik düzenli Today at Apple atölye çalışmalarının bir parçası olarak Everyone Can Create’i öğretmeye başlayacaklar. Apple’ın 21 ülkedeki 501 mağazasında şu ana dek kodlama ve uygulama tasarımı, film ve müzik yapımı, sunumlar ve hesap tablolarını da kapsayan konularda yaklaşık 5.000 uygulamalı Öğretmenlere Özel Salı atölye çalışması yapıldı.

 

1 Estée Lauder Companies Türkiye’den meme kanseri farkındalığına sanatla destek
Estée Lauder Companies Türkiye’den meme kanseri farkındalığına sanatla destek
2 Yerelden globale yayılan etki: "Paha Biçilemez" anların ekonomisi...
Yerelden globale yayılan etki: “Paha Biçilemez” anların ekonomisi…
3 Yapı Kredi World, 35 yılda 35 milyon hayata eşlik etti...
Yapı Kredi World, 35 yılda 35 milyon hayata eşlik etti…
4 McDonald’s’ın menüsünde bu kez dava var: Yapay zekayla fiyat sabitleme iddiası
McDonald’s’ın menüsünde bu kez dava var: Yapay zekayla fiyat sabitleme iddiası
5 Yıllık izinlerde 20, 25 ve 30 gün formülü Meclis’te
Yıllık izinlerde 20, 25 ve 30 gün formülü Meclis’te
Güncel Haberler
Estée Lauder Companies Türkiye’den meme kanseri farkındalığına sanatla destek
Estée Lauder Companies Türkiye’den meme kanseri farkındalığına sanatla destek
Yerelden globale yayılan etki: "Paha Biçilemez" anların ekonomisi...
Yerelden globale yayılan etki: “Paha Biçilemez” anların ekonomisi…
Yapı Kredi World, 35 yılda 35 milyon hayata eşlik etti...
Yapı Kredi World, 35 yılda 35 milyon hayata eşlik etti…
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

McDonald’s kasap dükkanı açtı!
Haberler
McDonald’s kasap dükkanı açtı!
Nafizcan Önder
2 hafta önce
DİMES’in esprili yarışması Murat 124 kazandırdı!
Haberler
DİMES’in esprili yarışması Murat 124 kazandırdı!
Marketing Türkiye
28 Ağustos 2026
ChatGPT’nin reklam geliri 1 milyar dolara ulaştı
Haberler
ChatGPT’nin reklam geliri 1 milyar dolara ulaştı
Marketing Türkiye
1 Eylül 2026
LG, çamaşır makinesini K-pop grubuna dönüştürdü
Haberler
LG, çamaşır makinesini K-pop grubuna dönüştürdü
Sena Tufan
4 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.