1 Haziran Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Akıllı telefonlar pos cihazı olarak kullanılabilecek!
Haberler

Akıllı telefonlar pos cihazı olarak kullanılabilecek!

Marketing Türkiye
1 Şubat 2016
2 dk okuma

 

İşyerlerinin, kredi kartlarından ödeme almak için pos cihazı yerine akıllı telefonları kullanabilmeleri için “mPOS” geliştirildi.

mPOS kullanan işyerleri; iOS ve Android uyumlu mobil cihazlarıyla her yerden, ek okuyucuya gerek duymadan, kredi ve banka kartı üzerinden peşin ya da taksitli ödeme alabilecek.

PayU akıllı telefonları birer mobil tahsilat cihazına dönüştüren mPOS isimli yeni ürün ile işyerleri satış sonrası kredi ve banka kartından yapılan ödemeleri POS cihazı yerine doğrudan akıllı telefona yüklenen bir uygulama üzerinden gerçekleştirebiliyor.

Üye İşyerleri; kullandıkları herhangi bir akıllı telefona yükleyecekleri ücretsiz yazılım aracılığıyla, sabit herhangi bir ücretlendirme olmadan sadece akıllı telefonlarını kullanarak kredi ya da banka kartı ile tahsilat yapabilecek.

mPOS için işyerlerinin akıllı telefonlarına herhangi bir kart okuyucu entegre etmeleri de gerekmiyor. Ödeme yapacak müşterinin kredi ya da banka kartının fotoğrafı çekilerek kart bilgileri alınabildiği gibi manuel de kart bilgileri girilerek işlem tamamlanabiliyor. PayU’nun anlaşmalı 7 kart markasına sunduğu taksit avantajından mPOS kullanarak da faydalanmak mümkün.

Konuyla ilgili açıklama yapan PayU Türkiye CEO’su Emre Güzer: “PayU Türkiye olarak uzun süredir üye işyerlerimizin sadece online dünyada değil her alanda ödeme ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak ve onların asıl işlerine, ticarete odaklanmalarını sağlamak için çalışıyoruz. 2016 yılında kullanıma sunacağımız yeni ürün ve servislerimizden ilki mPOS uygulamasıyla bu alanda somut adımlar atmaya başladık. Bu ürün ile günümüzün hızla mobilleşen dünyasında işyerlerimize büyük bir esneklik sağlayacağımıza inanıyoruz.

Üye işyerlerimiz, bu ürünü kullanarak, 7/24 diledikleri noktada kredi ya da banka kartından ödeme alabilecek, müşterilerine taksit fırsatı da sunabilecek. İşyerlerimiz artık satışların takibini kâğıt üzerinden ya da kasadaki parayı sayarak yapmak yerine tüm işlem geçmişlerine akıllı telefonları üzerinden erişebilecek.

Arkasında PayU markası ve güvencesiyle sunulan bu üründen mobil ödeme ihtiyacı olan tüm işyerlerimiz gönül rahatlığıyla yararlanabilir. Bu ürünle Türkiye’de bir ilki de hayata geçiriyoruz. Büyük firmalarımıza kendi markalarıyla bu uygulamayı kullanma, White Label çözümü de sunuyoruz. İlk etapta mPOS uygulamasını PayU Üye İşyerlerinin kullanımına sunacağız. Kısa bir süre sonra da uygulamayı indirip basit bir form aracılığıyla PayU Üye İşyeri olmayı ve hemen ödeme almayı da mümkün kılacağız. 2016 stratejimiz ve planlarımız doğrultusunda doğrudan son kullanıcıları hedefleyen çeşitli uygulamalarımız da yolda” dedi.

1 Yılın inovatif ürünleri...
Yılın inovatif ürünleri…
2 Yılın teknoloji trendleri
Yılın teknoloji trendleri
3 Influencer marketing'de dengeler değişiyor: Artık güç mikrolarda...
Influencer marketing’de dengeler değişiyor: Artık güç mikrolarda…
4 Güven markası yaratmanın kodları neler?
Güven markası yaratmanın kodları neler?
5 Sensodyne “Türkiye Ağız Sağlığı Haritası”nı açıkladı: Her 4 kişiden 1’i çürükle yaşıyor...
Sensodyne “Türkiye Ağız Sağlığı Haritası”nı açıkladı: Her 4 kişiden 1’i çürükle yaşıyor…
Güncel Haberler
Pazarlama profesyonellerinin karnesi C Level Club'ta açıklanacak...
Pazarlama profesyonellerinin karnesi C Level Club’ta açıklanacak…
KİD'de yeni dönem: Eş başkanlık modeli ile yönetilecek
KİD’de yeni dönem: Eş başkanlık modeli ile yönetilecek
Coca-Cola ikonik şişesini yemek çubuğuna dönüştürdü: "CokeSticks"
Coca-Cola ikonik şişesini yemek çubuğuna dönüştürdü: “CokeSticks”
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

MediaMarkt'tan Rekabet Kurumu'na ceza yanıtı...
Haberler
MediaMarkt’tan Rekabet Kurumu’na ceza yanıtı…
Sena Tufan
17 Nisan 2026
İngiltere'de 2009 sonrası doğumlulara ömür boyu sigara yasağı geliyor
Haberler
İngiltere’de 2009 sonrası doğumlulara ömür boyu sigara yasağı geliyor
Nafizcan Önder
22 Nisan 2026
Gerety Awards 2026 için geri sayım başladı: Son başvuru 15 Mayıs
Haberler
Gerety Awards 2026 için geri sayım başladı: Son başvuru 15 Mayıs
Sena Tufan
4 hafta önce
Temizliğin yükselen formülü: Kapsül ekonomisi
Haberler
Temizliğin yükselen formülü: Kapsül ekonomisi
Gülben Dikmen
1 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2026 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Sürdürülebilirlik
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.