5 Temmuz Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

400’den fazla şirket GREAT Festivali’nde bir araya geldi

Marketing Türkiye
23 Mayıs 2014
2 dk okuma

GREAT Yaratıcılık Festivali, 20 – 22 Mayıs tarihleri arasında, Birleşik Krallık ve Türkiye’den lüks, sağlık, moda, tasarım, teknoloji, inovasyon, eğitim, şehircilik ve yiyecek ve içecek alanlarında, en girişimci, ilham verici ve hayranlık uyandırıcı şirket ve isimleri  biraraya getirdi. Birleşik Krallık ve Türk şirketleri için katma değerli iş fırsatlarının önünü açmayı hedefleyen Festivale yaklaşık 800 kişi katıldı.

“Yaratıcılık rekabet avantajıdır,” diyen GREAT Yaratıcılık Festivalleri Başkanı Guy Salter “İlkini İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz  GREAT Yaratıcılık Festivali, hem katılım hem de etkinlikler anlamında çok başarılı geçti. Yaratıcılığın getirdiği rekabet avantajını anlamak ve kullanmak isteyenler için özel olarak hazırlanan etkinlik, iş adamlarına işlerini büyütmelerine yardımcı olabilecek kişilerle tanışma olanağı sundu. Ticari yaratıcılıktan faydalanarak işlerini büyütmüş olan girişimcilerin başarı hikayelerini paylaşmaları için ideal bir platform oluşturduğumuzu ve yaratıcı inovasyon ile ticari zeka arasındaki dinamik bağlantıyı gözler önüne sermeyi başardığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Bugüne kadar Birleşik Krallık’tan Türkiye’ye gelen en büyük ticaret delegasyonlarından biri olan ve lüks, sağlık ve şehircilik alanında faaliyet gösteren 40’ı aşkın şirketin temsilcilerinden oluşan GREAT Yaratıcılık Festivali Ticaret Delegasyonu da festival kapsamında İstanbul’daydı. Ticaret Delegasyonu, Festivali’de ilgili panellerde, ustalık sınıfları ve atölyelerde işbirliği fırsatlarını ele almak üzere Türk mevkidaşları ile bir araya geldi.

Delegasyona başkanlık eden Birleşik Krallık Sağlık Bakanlığı Kaliteden Sorumlu Sağlık Bakanı Lord Howe “Üç gün süren Great Yaratıcılık Festivali büyüleyici bir deneyim oldu. Delegasyondaki İngiliz şirketlerinin festivale katılması ve Türkiye’deki fırsatları değerlendirme imkanı bulması özellikle memnun edici. Festival’in bir sonucu olarak Birleşik Krallık ve Türkiye arasındaki yaratıcı iş ilişkilerinin daha da artmasını temenni ediyorum” dedi.

Paralel oturumlardan oluşan ve yaratıcı sektörlerde dünyanın en başarılı markalarından bazılarının büyümesine yardımcı olan yaklaşımları derinlemesine irdeleme fırsatı da sunan GREAT Yaratıcılık Festivali, hedef sektörlerde faaliyet gösteren Birleşik Krallık ve Türkiye’den misafirlere, aralarında Mary Katranzou ve Katherine Jenkins’in de bulunduğu ünlü isimlere, girişimcilere, iş insanlarına ev sahipliği yaptı.

1 Beyaz yakalının sessiz çığlığı: "Tükenmişlik"ten kaçış var mı?
Beyaz yakalının sessiz çığlığı: “Tükenmişlik”ten kaçış var mı?
2 Bentley, 100 yılı aşkın tarihindeki en büyük logo değişikliğini yaptı
Bentley, 100 yılı aşkın tarihindeki en büyük logo değişikliğini yaptı
3 Starbucks’ı Çin’de tahtından indiren Luckin Coffee, şimdi ABD pazarında
Starbucks’ı Çin’de tahtından indiren Luckin Coffee, şimdi ABD pazarında
4 İkinci el otomobil pazarının Z raporu...
İkinci el otomobil pazarının Z raporu…
5 Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil...
Suriyeliler dönmek istemiyor! Nedeni ise Suriye değil…
Güncel Haberler
Spotify 18 dolarlık yeni modeli üzerinde çalışıyor
Spotify’dan Rekabet Kurulu’nun başlattığı incelemeye ilişkin ilk açıklama geldi…
Özge Akçizmeci yazdı: "Bu yıl Cannes Lions’tan neler öğrendik?"
Özge Akçizmeci yazdı: “Bu yıl Cannes Lions’tan neler öğrendik?”
Konut talebinde bayram etkisi: Satılıkta düşüş, kiralıkta artış
Konut talebinde bayram etkisi: Satılıkta düşüş, kiralıkta artış
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Apple'dan güçlü ikinci çeyrek: iPhone satışları yükseldi
Haberler
Apple’dan güçlü ikinci çeyrek: iPhone satışları yükseldi
İrem Alimoğlu
2 Mayıs 2025
İş dünyasının yeni üniforması: Smart casual
Haberler
İş dünyasının yeni üniforması: Smart casual
İrem Alimoğlu
4 Haziran 2025
Yapay zeka ile hazırlanan reklam filmleri ne kadar başarılı?
Haberler
Yapay zeka ile hazırlanan reklam filmleri ne kadar başarılı?
Nafizcan Önder
18 Mayıs 2025
Mart ayının en başarılı TV reklamları…
Haberler
Mart ayının en başarılı TV reklamları…
Nafizcan Önder
3 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.