31 Aralık Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
2018'e kadar Avrupa iş gücünün yüzde 75'i mobil olacak!
Haberler

2018’e kadar Avrupa iş gücünün yüzde 75’i mobil olacak!

Marketing Türkiye
5 Şubat 2016
2 dk okuma

 

OKI Europe’un sponsorluğunda iş gücü inceleme raporu hazırlandı.

Araştırma, güvenli biçimde “her zaman ve her yerden” erişim ihtiyacını doğuran BYOD (kendi cihazını getir) trendi ile artan mobil iş gücünün etkisine ve akıllı çok fonksiyonlu yazıcıların (MFP)  mobil işlemlerin güvenli, etkin şekilde yapılması için sunduğu desteği gösteriyor.

-IDC analistlerinin hazırladığı yeni inceleme raporundan, 2018 yılına kadar Batı Avrupa iş gücünün dörtte üçü mobil hale gelecek ve işletmelerin verimliliğini korumak artırmak için, bilgilerin hızlı ve güvenli biçimde işlenip, kullanılması ihtiyacı oluşacağı sonucu çıkıyor.

-Değişim sürecindeki bu ortama odaklanan IDC inceleme raporunda, akıllı çok fonksiyonlu yazıcıların (akıllı MFP’ler) belgeleri dijitalleştirirken hassas şirket verilerini tehditlere ve virüslere karşı korumak için tablet ve akıllı telefon gibi mobil cihazlardan güvenli yazdırma özelliğinin  olması gerektiği  belirtiliyor. 

“İş süreçleriniz pazar fırsatlarınızı  yakalamanızı engelliyor mu ? Akıllı MFP’ler yoluyla uygun maliyetli baskı ve belge yönetimi” başlıklı inceleme raporu, IDC’nin Avrupa Yönetimli Baskı Hizmetleri ve Belge Çözümleri Araştırma ve Danışmanlık Uygulaması Başkanı Jacqui Hendriks tarafından oluşturuldu.

İnceleme raporunda, işletmelerin mobilitenin süregelen artışını yönetmesi için; çalışanlarının kişisel (BYOD-“Bring-your-own-device”-“Kendi cihazını getir”) veya iş mobil cihazlarından yaptığı işlemlerin biçimleri üzerinde kontrol sahibi olması gerektiği belirtiliyor. “Şirketler, bir yandan çalışanlarına mobil yazdırma uygulamaları ve yapılandırılmış veri erişimini sunarak “her zaman ve her yerden” erişim izni verirken, bir yandan da şirket fikri mülkiyetini korumalıdır” deniliyor.

Akıllı MFP’lerin modern iş yerlerindeki rolünün önemli olduğunu doğrulayan inceleme raporunda, şu noktalar vurgulanıyor: “Akıllı MFP’ler, bir tür özelleştirilebilir dijital dönüştürme aracı olarak kullanılabiliyor. Bu cihazlar, işletmelerin mobilite ve maliyeti düşürme girişimlerini desteklerken, uyumluluğu ve güvenliği geliştirme gibi hedeflere uygun olan, zamandan ve paradan tasarruf sağlayan iş akışı çözümleri sunarak, gelişime yönelik bir platform işlevi görüyor.”

OKI Europe Ltd. Genel Müdürü Terry Kawashima konuyla ilgili: “BYOD, işletme trendinden işletme gerçeğine dönüştü. MFP’lerin iş akışlarını geliştirmek ve belge dağıtım ve yönetimini kolaylaştırmak için yapılandırılabilmesi, onları BYOD ve iş gücü mobilitesinin yönetiminde önemli bir varlık haline getiriyor” dedi.

 

1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
3 Göçün yeni gerçekliği: Türkiye’de yaşayan yabancılar ne düşünüyor, nasıl tüketiyor?
Göçün yeni gerçekliği: Türkiye’de yaşayan yabancılar ne düşünüyor, nasıl tüketiyor?
4 Avrupa'da 2026 maaş tahminleri: En yüksek zamları alacak ülkeler hangileri?
Avrupa’da 2026 maaş tahminleri: En yüksek zamları alacak ülkeler hangileri?
5 Karaca İngiltere’de küresel markalara meydan okuyor!
Karaca İngiltere’de küresel markalara meydan okuyor!
Güncel Haberler
DeFacto'da stilin artık bir "tadı" var...
DeFacto’da stilin artık bir “tadı” var…
Meta, yapay zeka yarışında vites yükseltti: Manus’u satın aldı
Meta, yapay zeka yarışında vites yükseltti: Manus’u satın aldı
2025'te Türkiye en çok döner sipariş etti
2025’te Türkiye en çok döner sipariş etti
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Ayın öne çıkan global kampanyaları (Ekim 2025)
Haberler
Ayın öne çıkan global kampanyaları (Ekim 2025)
Sena Tufan
1 Kasım 2025
L’Oréal Türkiye cesur bilim kadınlarını gelecek nesillerle buluşturuyor
Haberler
L’Oréal Türkiye cesur bilim kadınlarını gelecek nesillerle buluşturuyor
Marketing Türkiye
16 Ekim 2025
Orwell’in 1984’ü sansüre karşı mühürlendi...
Haberler
Orwell’in 1984’ü sansüre karşı mühürlendi…
Sena Tufan
13 Ekim 2025
Sözde “kasım indirimleri”ne 12,9 milyon lira ceza
Haberler
Sözde “kasım indirimleri”ne 12,9 milyon lira ceza
Marketing Türkiye
1 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.