30 Aralık Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
18. Araştırma Zirvesi 16-17 Nisan’da
Haberler

18. Araştırma Zirvesi 16-17 Nisan’da

Marketing Türkiye
9 Nisan 2015
2 dk okuma

Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından bu sene 18.’si düzenlenecek olan Araştırma Zirvesi 16-17 Nisan’da Wyndham Grand Hotel’de gerçekleşecek. Farklı konularda 32 konuşmacının yer alacağı zirvenin teması, araştırmaların müşteri stratejilerine yön veren ‘Noktaları Birleştirme’ özelliği olacak.

Kamuoyu ve pazar araştırması şirketlerinin ekonomik ve sosyal alandaki çalışmalarını destekleyen TÜAD, 18. Araştırma Zirvesi’ni bu sene 16-17 Nisan tarihlerinde düzenliyor. İki gün sürecek zirvede bu sene araştırmanın holistik bir yaklaşımla tüm bulgu, veri ve konjonktürü de dikkate alarak geniş perspektiften değerlendirme olanağı sunan, müşterinin stratejilerine yön veren “Noktaları Birleştirme” özelliği konuşulacak.

Açılış konuşmasını TÜAD Başkanı ve GFK Genel Müdürü Fulya Durmuş’un yapacağı zirvenin ilk gün konuşmacıları arasında; Çaytaş Yönetim Kurulu Bşk. V. Yavuz Sütlüoğlu, TAMPF Yönetim Kurulu Başkanı ve LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Esomar Government Affairs Manager Kim Smouter, Nielsen Satış Etkinliği ve Türkiye Tüketici Araştırmaları Direktörü Didem Şekerel Erdoğan, Unilever Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta Asya ve Kafkasya Alışverişçi ve Medya Araştırmaları Müdürü Nihan Şahan Eren – RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, ThinkNeuro CEO’su Yener Girişken, Gazeteci Serdar Kuzuloğlu ve Yıldırım Beyazıt Üni. Öğr. Görevlisi Doç. Dr. Sinan Canan yer alıyor.

Markalaşmayı Vahap Küçük anlatacak

“Globalleşme Yolculuğunda Markalaşmanın Dünü, Bugünü ve Yarını” başlıklı konuşmasıyla Vahap Küçük ilk günün öne çıkan konuşmacıları arasında bulunuyor. Küçük’ün yanı sıra dikkat çeken bir başka konu ve konuk, “Birleşmeyen Noktalar; Erkek Beyni Kadın Beyni” başlıklı paneliyle Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Canan.

Zirvenin ikinci gününde ise; Akademisyen-Yazar Prof. Dr. Asaf Savaş Akat, İntel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, Samsung Electronics Türkiye CMO Can Emci, Brand Finance Türkiye Direktörü Muhterem Ilgüner, Director GfK Cross-Media Link, Bahçeşehir Üni. Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Narlı, Bahçeşehir Üni.Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kaya Akyıldız Dr. Tuba Bircan, TÜAD YK Üyesi, Era Research Kurucusu ve Esomar Türkiye Temsilcisi Elvan Oktar, StratejiCo Başkanı Selim Oktar, Araştırmacı&Yazar Bülent Gündoğmuş, Sabancı Üni. Dr. Cüneyt Evirgen, Unilever Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta Asya ve Kafkasya Tüketici ve Pazar Araştırma Direktörü Selin Çetinelli, Unilever Türkiye Tüketici ve Pazar Araştırma Müdür Yardımcısı Başak Oruç, Esomar Başkanı Dr. Laurent Flores, GfK CEE Meta Regional, CEO Thomas Bachl, Nielsen VP, Shopper& Loyalty Leader Europe Maciej Przybysz, Board Member of The Win/Gallup International Association Selim Saad ve Regional Managing Director, Millward Brown Europe- Spain, Portugal, Ireland, Greece, Turkey Juan Ferrer-Vidal konuşmacılar arasında bulunuyor.

İletişimde İnovasyon Nasıl Yapılır?

Zirvenin ikinci ve son gününde ise Samsung Electronics Türkiye CMO’su Can Emici, “Lovemark Olmanın Anahtarı: İletişimde İnovasyon” başlığı ile öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Günün bir diğer öne çıkan konuşmacısı ise ESOMAR Başkanı Dr. Laurent Flores. Flores son günün son oturumunda “Connecting the Dots in Different Situations with Multiple Variables” (Farklı Durumlarda Çoklu Değişkenlerdeki Noktaları Birleştirmek) başlığıyla katılımcılarla buluşacak.

1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
3 Göçün yeni gerçekliği: Türkiye’de yaşayan yabancılar ne düşünüyor, nasıl tüketiyor?
Göçün yeni gerçekliği: Türkiye’de yaşayan yabancılar ne düşünüyor, nasıl tüketiyor?
4 Avrupa'da 2026 maaş tahminleri: En yüksek zamları alacak ülkeler hangileri?
Avrupa’da 2026 maaş tahminleri: En yüksek zamları alacak ülkeler hangileri?
5 Karaca İngiltere’de küresel markalara meydan okuyor!
Karaca İngiltere’de küresel markalara meydan okuyor!
Güncel Haberler
2025'te Türkiye en çok döner sipariş etti
2025’te Türkiye en çok döner sipariş etti
The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
Vatikan’dan Vogue’a: Papa Leo XIV 2025’in en şık isimleri arasında
Vatikan’dan Vogue’a: Papa Leo XIV 2025’in en şık isimleri arasında
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Kadınların yüzde 61'ine göre başarının anahtarı "finansal bağımsızlık"
Haberler
Kadınların yüzde 61’ine göre başarının anahtarı “finansal bağımsızlık”
Sena Tufan
17 Kasım 2025
Güvenin anatomisi: Liderlik davranışları şirketlerin kaderini nasıl belirliyor?
Haberler
Güvenin anatomisi: Liderlik davranışları şirketlerin kaderini nasıl belirliyor?
Marketing Türkiye
1 hafta önce
Finans dünyasının yeni kodları The TECH Summit FINTECH Sahnesi’nde
Haberler
Finans dünyasının yeni kodları The TECH Summit FINTECH Sahnesi’nde
Nafizcan Önder
4 hafta önce
McDonald’s Türkiye’den Friends hayranlarına özel menüler ve koleksiyon figürleri 
Haberler
McDonald’s Türkiye’den Friends hayranlarına özel menüler ve koleksiyon figürleri 
Sena Tufan
3 hafta önce
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.