31 Aralık Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

1500 kişiye istihdam sağlayacak

Marketing Türkiye
8 Mart 2014
2 dk okuma

TeknoSA, başarısını ve gelecek dönem hedeflerini çalışanları ile paylaştı. Türkiye’nin 77 ilinden mağaza ve operasyon yöneticileri ile merkez ekibi, “Geleneksel TeknoSA Başlama Vuruşu Toplantısı” için Antalya’da buluştu. 900 kişinin bir araya geldiği organizasyonda, TeknoSA ekibi, hem başarılarını kutladı, hem de önümüzdeki dönem yol haritalarını netleştirdi. Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman ve TeknoSA İcra Kurulu üyeleri katıldı.

TeknoSA’nın Başlama Vuruşu Toplantısı ile çalışanların gönüllülüğü esasına dayalı yepyeni bir sosyal sorumluluk projesinin de tohumları ekildi. Çocukların hayatlarındaki mutlu anlara ortak olmanın hedeflendiği gönüllü programında, çalışanlar, çocuklar için bisikletler yaptı.  TeknoSA çalışanları bisikletleri özel bir organizasyonla çocuklarla buluşturdu. Mağazalar ve merkez çalışanlarının katılımıyla projenin Türkiye çapında devam ettirilmesine karar verildi.

“Planlarımızı aynen koruyoruz”

Organizasyonda çalışanlara seslenen Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, 2013 yılındaki ekonomik konjonktür içinde TeknoSA’nın büyüme performansından çok memnun olduklarına dikkat çekti. Dinçer, “TeknoSA, her yıl olduğu gibi geleneği bozmayarak bu yıl da sektörün üzerinde büyüdü. 2013 yılını, yüzde 27’lik büyüme ve 3 milyar TL ciro ile kapattık” dedi. Dinçer, Teknoloji perakende pazarının yüzde 38’ine sahip olduklarına dikkat çekerek, “Bu başarıda TeknoSA ailesinin her bir ferdinin özverili çalışması var, hepinizi tebrik ediyorum. Ülkemize ve sizlere olan güvenimiz çerçevesinde, geçtiğimiz yıldan daha zor geçmesi beklenen 2014 yılı için yatırım ve büyüme planlarımızı aynen koruyoruz. Kesintisiz müşteri deneyimi için tüm satış kanallarımıza yatırım yapmayı, 1500 kişiye daha istihdam sağlamayı ve yıl sonunda 4 milyar TL’lik büyüklüğe ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“Çoklu kanal uygulamalarında model olacağız”

TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, 2013 yılındaki üstün performansları nedeniyle tüm çalışanları kutlayarak söze başladı. Oyman,  “Sizlerin özverili çalışmalarıyla TeknoSA’mız bu yıl da sektördeki açık ara liderliğini sürdürdü. Tüm hedeflerimize ‘bir olarak, birbirimize kenetlenerek’ ulaştık” dedi.Oyman, 2014 yılındaki büyüme planlarında kesintisiz müşteri deneyimine odaklanacaklarını belirterek, “Çoklu kanal perakendeciliği, dijitalleşmenin getirdiği imkanlarla bütün kanalların entegre çalışmasını sağlıyor. Müşteriyi kanal bağımlı yapıdan marka bağımlı hale getiriyor ve sadakati artırıyor. TeknoSA müşterilerinin eğilimlerinden aldığımız veriler bizim bu anlamda yaptığımız yatırımların çok isabetli olduğunu destekliyor. 2014 yılında mağaza yatırımlarının yanı sıra çoklu kanal stratejimiz için toplam 60 milyon TL’lik yatırım yapacağı” diye konuştu.

1 The One Awards'da ilk 3'e kalan markalar belli oldu!
The One Awards’da ilk 3’e kalan markalar belli oldu!
2 adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
adidas, Minecraft evrenini yılbaşı koleksiyonuna taşıdı
3 Göçün yeni gerçekliği: Türkiye’de yaşayan yabancılar ne düşünüyor, nasıl tüketiyor?
Göçün yeni gerçekliği: Türkiye’de yaşayan yabancılar ne düşünüyor, nasıl tüketiyor?
4 Avrupa'da 2026 maaş tahminleri: En yüksek zamları alacak ülkeler hangileri?
Avrupa’da 2026 maaş tahminleri: En yüksek zamları alacak ülkeler hangileri?
5 Karaca İngiltere’de küresel markalara meydan okuyor!
Karaca İngiltere’de küresel markalara meydan okuyor!
Güncel Haberler
2025 yılında en çok satılan kitaplar belli oldu
2025 yılında en çok satılan kitaplar belli oldu
Yeni yıl planlarında "deneyim" öne çıkıyor
Yeni yıl planlarında “deneyim” öne çıkıyor
Türkiye'nin en "istikrarlı" markaları!
Türkiye’nin en “istikrarlı” markaları!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Cumhuriyet coşkusuna ortak olan markalar!
Haberler
Cumhuriyet coşkusuna ortak olan markalar!
Sena Tufan
29 Ekim 2025
Güvenli alan mı, görünmez kapan mı? Türkiye’de “Ev Genci” gerçeği
Haberler
Güvenli alan mı, görünmez kapan mı? Türkiye’de “Ev Genci” gerçeği
Nafizcan Önder
2 Kasım 2025
Türkiye’de ilk: Pazarlama Danışmanlığı "Dijital İkizler" ile yeni bir döneme giriyor
Haberler
Türkiye’de ilk: Pazarlama Danışmanlığı “Dijital İkizler” ile yeni bir döneme giriyor
Nafizcan Önder
17 Kasım 2025
Türkiye Innovation Week, 12’nci kez kapılarını açtı
Haberler
Türkiye Innovation Week, 12’nci kez kapılarını açtı
Advertorial
10 Ekim 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.