15 Kasım Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma
  • Abone Girişi
  • Abone Ol
Haberler

Lowe and Partners’da üst düzey atama

Marketing Türkiye
18 Nisan 2014
2 dk okuma

Interpublic Group’a (IPG) bağlı Lowe and Partners, 9 Nisan 2014 tarihinde, yeni oluşturulan Global Büyümeden Sorumlu Yönetici pozisyonuna Naomi Troni’nin getirildiğini açıkladı. Troni, global pazarlamanın tamamı, iş geliştirme, ve Lowe markasının ve iletişiminin yönetiminden sorumlu olacak. Doğrudan global CEO Michael Wall ile global Başkan Tony Wright’a bağlı çalışacak ve Lowe and Partners’ın liderler ekibinde yer alacak.

Lowe and Partners’ın global CEO’su Michael Wall atamayla ilgili olarak, “Naomi birinci sınıf bir yetenek ve Lowe and Partners ekibine katılımından büyük heyecan duyuyorum. İşbirlikçi modelimizi, çağdaş ve yaratıcılığıyla farklılaşan network vizyonumuzu anlıyor. İşimizi global olarak büyütmek bizim için hayati öneme sahip. Liderlik becerileri, dünya görüşü, yönetim ve pazarlama deneyimi ve durmak bilmeyen azmiyle Naomi, şüphesiz bizim için en doğru seçim” dedi.
Naomi Troni ise “Michael, Tony ve Lowe ekibine, network’ün gerek ölçek gerek önem olarak giderek büyüdüğü müthiş heyecan verici bir dönemde katılıyorum. Lowe and Partners’ın büyümesini daha da hızlandırmak, çağdaş ve farklılaşan bir network markası olarak konumlandırmasını sağlamlaştırmak konusunda büyük heyecan duyuyorum” diye konuştu.

Troni yeni görevine 2014’ün ilerleyen günlerinde Londra’da başlayacak.

Troni Lowe and Partners’a 10 yılını geçirdiği ve Avrupa, Amerika ve Asya’da kilit roller üstlendiği Havas’tan geliyor. Son olarak Singapur’da Havas Worldwide Güney Doğu Asya CEO’su olarak görev aldı ve Singapur pazarının yanısıra Endonezya, Malezya, Filipinler, Tayland ve Vietnam’daki operasyonların da sorumluluğunu üstlendi. Asya’daki görevi öncesinde ise, New York’ta Havas Worldwide network’ün iş geliştirme ve pazarlamasından sorumlu Küresel Pazarlama Yöneticiliğini yaptı. 2010 yılında 33 yaşında bu göreve getirildiğinde, global bir ajans network’ünde bu seviyeye ulaşan en genç yönetici oldu. Troni’nin bu görevi üstlendiği dönemde Havas Worldwide önemli yeni müşteri kazanımlarıyla büyük başarı ve büyüme gerçekleştirdi. Aynı zamanda Euro RSCG Worldwide network ve ajanslarının Havas Worldwide olarak yeniden yapılanmasına da liderlik etti. 2014’te Havas’ın Global İşbirliğinden Sorumlu Genel Müdür olarak Londra’ya geri döndü.

1 The Tech Summit 2025: Yapay zeka ile güçlendirilmiş gelecek nasıl olacak?
The Tech Summit 2025: Yapay zeka ile güçlendirilmiş gelecek nasıl olacak?
2 Mavi yaka çalışan profili değişiyor: Üniversiteli oranı yükselişte
Mavi yaka çalışan profili değişiyor: Üniversiteli oranı yükselişte
3 Z kuşağı için "uzaktan çalışmak" yüksek maaştan daha değerli
Z kuşağı için “uzaktan çalışmak” yüksek maaştan daha değerli
4 Restoranlardan dijital platformlara rest: “Komisyon oranlarına çözüm bulunmazsa kendi platformumuzu kurarız!”
Restoranlardan dijital platformlara rest: “Komisyon oranlarına çözüm bulunmazsa kendi platformumuzu kurarız!”
5 Coca-Cola’dan beş yıl sonra gelen yeni yıl lezzeti: Holiday Creamy Vanilla
Coca-Cola’dan beş yıl sonra gelen yeni yıl lezzeti: Holiday Creamy Vanilla
Güncel Haberler
Tüketiciler "sürdürülebilir restoranlara" yüzde 11 daha fazla ödemeye hazır
Tüketiciler “sürdürülebilir restoranlara” yüzde 11 daha fazla ödemeye hazır
İçerik üreticiliği saygın bir kariyer olarak kabul görüyor
İçerik üreticiliği saygın bir kariyer olarak kabul görüyor
2026’da gündem "kültür bütçesi" olmalı!
2026’da gündem “kültür bütçesi” olmalı!
Sosyal Medya
  • FACEBOOK
  • TWITTER
  • LINKEDIN
  • INSTAGRAM
  • YOUTUBE

İlgili Haberler

Apple, Clips uygulamasının fişini çekti!
Haberler
Apple, Clips uygulamasının fişini çekti!
Sena Tufan
13 Ekim 2025
Spotify'dan ücretsiz kullanıcılar için üç yeni özellik
Haberler
Spotify’dan ücretsiz kullanıcılar için üç yeni özellik
Sena Tufan
16 Eylül 2025
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (17-23 Ekim)
Haberler
Haftanın marka-ajans iş birlikleri (17-23 Ekim)
Sena Tufan
3 hafta önce
TBWAIstanbul’da istifalar!
Haberler
TBWA\Istanbul’da istifalar!
Marketing Türkiye
2 Ekim 2025
  • Yarışmalar
  • Temsilcilikler
  • Etkinlikler
  • Yayınlar
Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar Yarışmalar
Temsilcilikler Temsilcilikler Temsilcilikler
Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler Etkinlikler
Yayınlar

Esentepe Mahallesi, Kore Şehitleri Caddesi, No:7, Yegane Apartmanı, Kat: 2, Daire: 4,
Şişli/İstanbul

[email protected]
0 (212) 211 11 12

  • Haberler
  • Yazarlar
  • Söyleşiler
  • Yaratıcı İşler
  • Etkinlikler
  • Kariyer
  • Üye Girişi
  • Kayıt Ol
  • Hakkımızda
  • Künye ve İletişim
  • KVKK Açık Rıza Beyanı
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Gizlilik, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

©2025 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Abone Ol
  • Haberler
    • Ajanslar / Konkur
    • Atamalar
    • Dijital
    • KSS
    • Haberler
    • Insights
    • Trend
    • Marketing Türkiye 101
    • Türkiye’nin Gündemi
  • Yaratıcı İşler
  • Dergiler
  • Etkinlikler
  • Söyleşiler
  • Kariyer
  • Yazarlar
  • Araştırma

© 2001 Rota Yayın Yapım Tanıtım Tic. Ltd. Şti. Bu Sitede Bulunan Yazı Ve Çizimlerin Her Hakkı Saklıdır.

Asquared WordPress Agency tarafından tasarlanmış ve kodlanmıştır.